LeasingAutomobile.ro - Masini Mazda second hand la cele mai bune preturi de pe piata auto privata din Romania

Galati - 21 iunie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Masinile producatorului japonez Mazda sunt foarte cautate si apreciate de catre pasionatii de autoturisme performante, iar ofertele promotionale pentru modelele disponibile intr-unul dintre cele mai mari parcuri auto din Romania sunt foarte variate.

Leasing Automobile are grija sa adune lalolalta cele mai bune masini Mazda second hand de vanzare, sa le verifice la service-uri autorizate si sa le stabileasca cel mai bun pret in raport cu calitatea masinilor.

Mazda – Simbol al intelepciunii

Primul model Mazda a fost lansat la Hiroshima in 1960, denumirea marcii fiind alese in cinstea zeului Ahura Mazda, un simbol al intelepciunii in cultura nipona.

Producatorii au reusit sa preia din plin acest atribut si sa-l implementeze intr-o masina puternica, eficienta, eleganta, care sa ofere confort si siguranta pasagerilor si soferilor. Si, cel mai impotant, toate aceste caracteristici au reusit sa fie cu succes consolidate in constructia autoturismelor Mazda accesibile oricui doreste sa investeasca intr-un produse de foarte buna calitate.

Leasing Automobile - Dealer autorizat si masini premium

Leasing Automobile va pune la dispozitie masini Mazda second hand atent verificate, la preturi accesibile si cu posibilitati de finantare de tip leasing si creditare, astfel incat oricine sa-si poata permite achizitia unui automobil Mazda second hand rezistent si in care sa se simta in siguranta, de dragul placerii de a conduce un autoturism performant.

Leasing Automobile va ofera la promotie modelul Mazda second hand CX-5, fabricat in 2012, cu 178 000 de kilometric la bord, norma euro 5, caroserie SUV, culoare albastru, combustibil Diesel, adusa din Germania. Pretul acestui model Mazda second hand este de 13 990 euro.

Aveti posibilitatea de a cumpara masina prin creditare auto, iar firmele au posibilitatea de a o cumpara prin leasing. Masina are cutie manuala 6plus 1 trepte, faruri Xenon Adaptive, computer bor, volan piele multifunctional , senzori ploaie, asistenta coborare panta, oglinzi electrice, comenzi vocale. Iar acestea sunt doar cateva dintre dotarile cu care vine acest model Mazda second hand.

Autoturisme Mazda – Preturi avantajoase

Daca va doriti un Mazda 3 second hand, atunci modelul fabricat in 2014, cu un rulaj de 99 000 de km, caroserie berlina, fabricat in Germania este alegerea ideala. Pretul acestui Mazda second hand este de 13 990 euro fara TVA si poate fi cumparat si prin leasing.

Acestea sunt doar cateva dintre modele Mazda second hand pe care le gasiti disponibile in parcurile auto ale companiei Leasing Automobile.

Daca va doriti un anumit model Mazda second hand puteti comanda unul. Echipa Leasing Automobile va duce masina dorita in cel mai scurt timp si va ofera asistenta completa pe toata durata procesului de achizitie.

De la modalitatile de finantare pana la transportul gratuit oriunde v-ati afla in tara, echipa se implica total in procesul de vanzare al masinii si va ofera cele mai bune sfaturi, astfel incat sa faceti cea mai buna alegere atunci cand cumparati o masina Mazda second hand sau orice alta marca.

Date de contact

Pentru a vedea toate ofertele disponibile accesati website-ul leasingautomobile.ro

In cazul in care doriti mai multe detalii despre achizitie sau despre un anumit model apelati numarul de telefon 0741 41 44 88 sau trimiteti un mai la adresa office@leasingautomobile.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fortin-agency/leasingautomobile-ro-masini-mazda-second-hand-la-cele-mai-bune-preturi-de-pe-piata-auto-privata-din-romania