Noi descriem aceste pergole pentru gradina, insa Glasselements.ro le anima

BUCURESTI - 10 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Doar alaturi de Glasselements.ro o sa invatati ca o fericire tinuta doar pentru tine este o samanta, insa fericirea impartasita este o adevarata floare. Iata aceasta este nota pozitiva prin care noi dorim sa va caracterizam aceste pergole de gradina pe care vi le oferim la super pret. Alaturi de firma noastra va puteti alege intre diferite tipuri de pergole destinate gradinii: forme variate, latimi, lungimi diferite, modele si culori atractive.

Noi descriem aceste pergole pentru gradina,   insa Glasselements.ro le anima

Glasselements.ro este o firma care pune mare accent pe partea decorativa, insa si pe cea constructiva. In acest sens, dorim sa va dezvaluim notiunea de gradina sub un alt asternut si anume a unei oaze de liniste, a unui loc menit sa ne relaxeze si sa ne incante privirea.

Consideram realizarea si montarea acestor sisteme o placere, deoarece nu constituie doar un montaj estetic, ci si unul care ne protejeaza de fenomenele extreme, fie vant, ploaie, zapada, sau o zi torida, de acum devine o incantare sa petreci timpul in gradina.

Ne-am cufundat de-alungul timpului in aceste proiecte destinate infrumusetarii spatiilor inconjuratoare, deoarece nimic nu este mai galant si placut precum o pergola montata in gradina. Daca v-am cuprins cu caldura in aceasta magie, dorim sa va etalam in continuare o parte din ideile, beneficiile si modalitatea de achizitionare prin Glasselements.ro a pergolelor pentru gradina.

Trup si suflet pentru pergole gradina, trup si suflet pentru Glasselements.ro

Traim intr-o perioada in are esteticul se afla pe un rang inalt, insa firma noastra face fata tuturor schimbarilor, adapteaza produsele la cerintele actuale si va aduce informatii si idei demne de urmat in cadrul acestor articole.

De ce sa alegem aceste pergole in propriile gradini? Pergola este reprezentata de elemente decorative extrem de bine cotate in proiectele de decorare a gradinilor si totodata protejarea de factorii externi in clipele de relaxare. Acestea sunt doar principalele beneficii, lista insa continua…

Asadar Glasselements.ro va ofera cateva idei utile pe care le puteti adapta la pergola din propria gradina:

Pergola destinata propriei gradini reprezinta o solutie arhitecturala, care poate aduce multa bucurie, astfel puteti sa alegeti o pergola realizata din lemn, iar florile sa se urce lin pe aceasta, aceasta idee va oferi un plus de candoare gradinii.

In continuarea pergolei poti aseza lumanarele sau felinare in diferite forme, iar seara totul se va transforma intr-o liniste feerica.

O alta idee consta in adaugarea la pergola a unor materiale de matase, asemenea unui baldachin, perdele ce pot sa fie schimbate in functie de anotimp sau data semnificativa.

In launtrul pergolei poti atasa si un hamac, care sa inspire un tablou extras din peisajele marine, alaturi de scoici si obiecte pliate tematicii.

Avand in vedere legatura stransa ce s-a creat de atatia ani cu clientii nostri, Glasselements.ro va ofera toate aceste pergole pentru gradina precum si multe alte produse la preturi accesibile.

Siguranta este cuvantul cheie care descrie aceste pergole pentru gradina, iar originalitatea isi spune cuvantul de fiecare data!

 

Cum are loc achizitionarea pergolelor pentru gradina?

Glasselements.ro va ofera doua posibilitati: fie sa realizati comanda prin apel telefonic, fie sa ne vizitati la sediul firmei. Indiferent ce modalitate alegeti, noi va suntem alaturi si va raspundem la orice intrebare. Indiferent de loc sau ora, ne puteti apela la numerele de telefon:

+40 749 225 957, +40 741 086 532

Adresa de contact: Str. Cireșului, Nr. 22, Dragomirești Vale, 077095 Ilfov