O casa de vis cu mobila de sufragerie potrivita. Sfaturi pentru alegera corecta

BUCURESTI - 13 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

De obicei, sufrageria este locul in care petrecem cea mai mare parte a zilei, fie ca e vorba de intalniri cu prietenii, de seri in familie sau de diverse alte activitati de care suntem pasionati.

Mobila sufragerie

Pana la urma, orice colt al casei trebuie sa ne reflecte personalitatea si sa ne faca sa ne simtim confortabil si relaxati, motiv pentru care este indicat sa alegem piesele de mobila sufragerie potrivite nevoilor si dorintelor noastre.

Sfaturi pentru o alegere potrivita

Sa decorezi chiar si o singura incapere dintr-o casa nu este deloc usor. Nu este de ajuns doar sa stii ce anume preferi in materie de design interior, ci trebuie sa ai in vedere aspecte precum spatiul disponibil, bugetul, scopul principal al incaperii si frecventa cu care aceasta este utilizata.

1. Primul pas in alegerea mobilei este masurarea dimensiunilor camerei. Scopul acestui pas este de a planui in detaliu cate piese de mobilier incap in camera, fara a arata incarcata, si care sunt dimensiunile sau forma ideale pentru aceste piese;

2. Creeaza un plan al camerei pe hartie. Acest lucru te poate ajuta sa vizualizezi cum ar arata piesele de mobilier in locuinta, cat spatiu ar necesita si cat spatiu iti va ramane liber dupa ce mobilezi camera;

3. Masoara dimensiunile usilor. Acest lucru iti va fi de folos in special atunci cand achizitionezi o canapea sau un coltar. Restul obiectelor le vei cumpara demontate, asa ca ar trebui sa fie simplu sa le introduci in camera;

4. Analizeaza scopul camerei si frecventa de utilizare. Daca incaperea va fi utilizata zilnic ca spatiu preferat al intalnirilor in familie, atunci va fi necesar sa optezi pentru piese de mobilier cat mai rezistente la uzura, cum ar fi cele din lemn masiv sau materiale textile care se curata usor de pete. In schimb, daca va fi folosita pentru intalnirile ocazionale cu prietenii sau familia, atunci poti opta pentru mobila sufragerie putin mai ieftina, fara o rezistenta ridicata;

5. Alege piesele de mobilier principale. Orice incapere se decoreaza in jurul a catorva piese centrale. Intr-un living aceste piese sunt de obicei canapeaua, biblioteca si masuta de cafea. Dupa ce ai decis ce piese iti plac, poti decora in culori care sa se potriveasca cu acestea sau in accesorii care sa faca locuinta mai primitoare sau mai practica. De exemplu, poti alege corpuri suspendate sau rafturi pe care sa pui diverse obiecte de decor precum plante sau lumanari parfumate.
6. Decide-te asupra unui stil decorativ si evidentiaza-l cu fiecare piesa de mobilier sau obiect decorativ, altfel camera va arata haotic. Iata ce stiluri sunt folosite cel mai des in living:

Modern: evidentiat prin linii fine si detalii elegante, culorile principale fiind cele neutre;
Traditional: mobila in acest stil este mai formala si mai complexa, fiind caracterizata de nuante de rosu sau alte culori tari;

Vintage si retro: se axeaza pe obiecte decorative sau mobilier din lemn masiv cu aspect usor uzat. Sunt piese cu personalitate, incarcate cu emotie si istorie. Aceste stiluri au devenit foarte populare in ultimii ani, insa implica un buget destul de mare;
Industrial: stil care capata din ce in ce mai multa popularitate si este inspirat din aspectul fabricilor sau spatiilor industriale.
Calitate si confort cu elvila.ro
Elvila.ro iti pune la dispozitie o gama larga de piese de mobilier pentru sufragerie, de o calitate superioara. Vei avea cu siguranta de unde sa alegi.

Elvila este o companie romaneasca care produce si comercializeaza obiecte de mobilier de o calitate superioara. Indiferent ce stil decorativ preferi, compania este pregatita sa faca fata oricarei provocari, datorita experientei de mai bine de 30 de ani pe piata din Romania. Succesul este dovedit prin cele 31 de magazine in care se comercializeaza mobila produsa in fabricile Elvila.

Firma ofera aici  posibilitatea vizionarii pieselor de mobilier inainte de a veni in magazine pentru a le cumpara, datorita prezentei online. Elvila.ro te ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru locuinta ta primitoare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fortin-agency/o-casa-de-vis-cu-mobila-de-sufragerie-potrivita-sfaturi-pentru-alegera-corecta