Ofera confectiilor un aspect unic si durabilitate prin prese termocolat de la furnizori de top

BUCURESTI - 26 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Termocolarea este procesul prin care o tesatura fuzioneaza cu un material termoplastic.

Prese termocolat - Natex.com.ro

Prese termocolat - Natex.com.ro

Folosita atat din motive ce tin de design, cat si pentru intarirea unor parti ale confectiilor, aceasta procedura se realizeaza prin folosirea de masini sau prese termocolat cumparate de la furnizorii de profil.
In industria textilelor, termocolarea se face pentru a intari si evidentia anumite confectii si parti de confectii precum tricourile, vestele, buzunarele, gulerele sau produsele din denim.

Bineinteles, termocolarea este folosita pentru multe alte tipuri de confectii, totul in functie de standardele impuse de companii si clienti. Presele de termocolare incalzesc materialele termoplastice, iar adezivii din compozitia lor fuzioneaza cu tesatura, realizandu-se o intaritura speciala si solida.

Avantajele unei prese de calitate

Desi pe piata exista o sumedenie de astfel de produse, nu orice magazin ofera masini cu adevarat profesionale. Magazinul online Natex.com.ro furnizeaza masini si prese termocolat sigure, care prezinta urmatoarele caracteristici si avantaje ce trebuie urmarite la achizitonarea unui astfel de aparat:

Presa termocolat de calitate prezinta riscuri foarte mici de defectiuni iar indivizii se pot bucura de ele pentru foarte multi ani;
Daca masina este intr-adevar una moderna, aceasta are unele functii suplimentare si este conceputa in asa fel incat sa fie usor de utilizat;
Masinile de termocolat pot fi folosite pentru foarte multe tipuri de confectii si materiale in functie de preferinte si clienti, deci nu merita sa investim in masini de proasta calitate;

Confectiile termocolate sunt din ce in ce mai cerute pe piata, iar detinerea unei prese de incredere este esentiala pentru a atinge cu usurinta standardele de calitate impuse in industrie;
Per ansamblu, termocolarea se foloseste atat pentru cresterea durabilitatii unor materiale, cat si pentru lipirea sau imprimarea unor modele ce aduc unicitate produselor vandute, deci cumpararea unei prese de termocolat proprie este o investitie buna pe termen lung;
O presa termocolat intr-adevar moderna este una care ofera diferite functii si setari, precum temperatura de functionare, durata si presiunea de termocolare; Aceste reglaje sunt deosebit de importante pentru a ne asigura ca diferitele tipuri de confectii sunt prelucrate corect in functie de caracteristicile lor individuale.

Pe de-o parte, o presa de termocolare ajuta companiile prin aspectele si modelele unice care pot fi realizate cu ajutorul ei. E important ca produsele sa se diferentieze pe piata din punct de vedere vizual. In acelasi timp, fuziunea in sine a materialelor intareste anumite parti dintr-o confectie, bucurandu-ne de tesaturi mai durabile.

Un magazin serios ofera garantia calitatii, iar investitiile in astfel de aparaturi devin cu adevarat sigure si oportune. Pe langa detinerea unor masini de cusut, masini de surfilat sau mese de croit moderne si adaptate cerintelor actuale, masinile sau presele de termocolat de calitate superioara reprezinta plusul prin care o companie de confectii se impune pe piata extrem de competitiva a zilelor noastre.

Pentru alegeri corecte si produse de cea mai inalta calitate, Natex sta la dispozitia clientilor cu o oferta variata si mereu actualizata de produse.

Accesati website-ul nostru NaTex.com.ro sau vizitati showroom-ul nostru din Bucuresti, unde specialistii nostri va stau la dispozitie cu ultimele tendinte in domeniu, gata sa va dea cele mai eficiente sfaturi.

Sediu: Blvd. Mircea Voda nr. 52, Bucuresti, sector 3

Showroom: Soseaua Bucuresti - Urziceni, nr. 17, Natura Center (China Town), hala 2, magazin 11, Afumati Ilfov.

Telefon: 0743.646.464

E-mail: natex@natex.ro