Poarta fier forjat – aspect original de lunga durata

BUCURESTI - 24 noiembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Orice poarta de pe un teritoriu indeplineste simultan doua functii: de estetica si de protectie. Ele apara ferm teritoriul de raufacatori si se combina armonios cu ansamblul arhitectural si mediul inconjurator, adauga spatiului frumusete si originalitate.

Poarta fier forjat – aspect original de lunga durata

Astazi tot mai populara devine poarta fier forjat , care ofera mari oprtunitati, celor ce nu le plac solutiile standart si prefera sa puna in aplicare propriile idei.

Principalul avantaj al acestor tipuri de porti este, ca in timpul forjarii metalul se caleste, ceea cel face mai durabil si mai rezistent la orice influienta negativa. El nu se teme de precipitatii, de razele ultraviolete si este protejat impotriva coroziunii. Din acest motiv portile fier forjat de la compania TRUTZI SRL isi pastreaza aspectul original de-a lungul anilor. In procesul de forjare cu ajutorul tehnicilor vechi se pot obtine elemente cu o tenta de bronz, imbatranite artificial ce dau constructiei un farmec aparte.

Stiluri si tipuri de porti fier forjat

Datorita numeroaselor beneficii si aspectului estetic si frumos decizia de a cumpara o poarta din fier forjat intotdeauna este adecvata. Cea mai buna optiune este de a instala un gard de piatra cu astfel de porti. Iar pentru a face gardul original si rafinat si pentru o combnare armonioasa cu poarta, puteti alege diferite elemente forjate care se vor asocia ideal cu piatra.

De o mare popularitate se bucura astazi portile automate, principalul avantaj al caror este usurinta maxima de utilizare, un nivel ridicat de siguranta si de protectie a teritoriului. La acest tip de porti din fier forjat pretul este rezonabil, din care cauza multi clienti isi opresc alegerea anume la ele.

Portile in stil rococo cu ornamente florale sunt actuale pentru cei ce doresc sa-si decoreze ograda cu un articol original decorat cu elemente elegante. Tipul acesta de porti de demult era socotit una din cele mai fiabile si durabile solutii de protectie a teritoriului. Datorita faptului, ca pentru producerea portilor din fier forjat este folosit metalul, caracteristicele caruia in procesul de productie doar se imbunatatesc, aceste constructii sunt o bariera excelenta pentru raufacatori.

Compania TRUTZI SRL are o gama larga de modele de porti fier forjat, in orice stil, in orice design si de dimensiuni diferite. Prin urmare fiecare client isi va gasi exact anume cei trebuie pentru ca teritoriul si ansamblul arhitectural sa devie stilat si elegant.

Justificam cele mai ambitioase asteptari

Fierarii nostri au o vasta experienta in fabricarea de porti fier forjat glisante si batante, care garanteaza o calitate impecabila pe un fon de cost rezonabil. In toate etapele proiectului lucram intr-o stransa legatura cu clientii pentru a obtine un rezultat ideal. Unul dintre criteriile de succes al indeplinirii comenzii sunt emotiile pozitive ale clientilor nostri, de la produsul achzitionat.

Articolele din fier forjat de la TRUTZI SRL justifica intotdeauna asteptarile cele mai ambitioase ale clientilor. Faceti legatura cu noi la numarul de telefon 0230 530 515 si veti benefecia si singuri de astfel de produse la cel mai bun pret posibil si cu garantie de calitate.