Procesul de fabricatie al vitraliilor

BUCURESTI - 13 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Poate ca v-ati dorit intotdeauna sa aflati mai multe informatii despre aceste vitralii care mai nou au capatat o popularitate cum nimeni nu s-ar fi asteptat dar prea putini oameni vorbesc despre modul in care sunt create. Sau poate v-ati dorit sa cunoasteti cateva informatii esentiale despre rezistenta lor, modul de fabricare si alte asemenea detalii importante care, probabil, v-ar fi convins de mult, Securit International va ofera tot ce trebuie sa stiti despre vitralii, astfel incat sa reusiti sa luati o decizie in cunostinta de cauza.
Daca in trecut era necesara o atentie sporita, o experienta ridicata, imaginatie si talent pentru a prelucra in acest mod sticla, astazi, gratie tehnologiei de ultima generatie se poate obtine intr-un timp extrem de scurt vitralii care sa se incorporeze intr-o casa intreaga daca este necesar.

Procesul de fabricatie al vitraliilor

In ceea ce priveste procesul tehnologic de obtinere, exista doua metode si anume folosind benzi de plumb sau prin utilizarea fasiilor de cupru. Este demn de mentionat ca nu trebuie confundat cu tehnicile utilizate penru a obtine diverse modele de vitralii. In ambele metode mentionate, bucatile taiate de vitralii sunt reunite intr-un cadru.

Primul pas pentru ambele tehnici este acela de a crea un design pe hartie in functie de ceea ce isi doreste clientul. Acest proiect trebuie sa ia in considerare constrangeri cum sunt reducerea riscului de flambaj, integritatea structurala, limitarea convergentei si multe alte asemenea elemente care au o influenta destul de mare asupra rezultatului final. Pentru urmatorul pas se face o copie a sablonului si decuparea sticlei in functie de modelul ales pentru a fi taiat cu ajutorul unor echipamente speciale de taiat automatizate.

Realizarea unor design-uri de marimi mari

Pentru a realiza design-uri mai mari, o scara de model poate fi facuta prin intermediul fotografiei digitale si apoi modificata cu ajutorul unor programe specializate cum este Auto CAD. In momentul in care aceste echipamente sunt programate sa taie sticla dupa modelul ales intregul proces se demareaza iar singura optiune de a remedia greselile, dincolo de acest pas este oprirea productiei si reluarea intregii operatiuni.

Aceste vitralii sunt utilizate cu succes in orice tip de amenajari interioare, reprezentand un adevarat mod de a aduce incaperilor originalitate si personalitate proprie.

Pe scurt acesta este procesul de obtinere pentru aceste vitralii iar de-a lungul timpului s-au dezvoltat multe tehnici deosebite care se realizeaza mult mai usor si mult mai rapid decat prin intermediul celei traditionale.

Securit International va ofera originalitate si calitate pentru casa dumneavoastra

Se preteaza in special pentru locuintele moderne care au nevoie de un element de originalitate iar Securit International va ofera aceasta posibilitate prin intermediul unor usi si ferestre realizate in acest mod. Prin vitralii se obtin efecte de lumina deosebit de interesante dar si posibilitati nenumarate de a aborda un anumit stil.

Pentru a ne contacta nu trebuie decat sa ne contactati iar pe site-ul nostru www.securitinternational.ro veti putea gasi toate informatiile necesare. Va asteptam cu interes comenzile dar si solicitarile. Daca sunteti in cautarea unor ferestre sau usi cu adevarat deosebite alegeti-le pe cele cu vitralii si suntem siguri ca veti reusi sa gasiti prin acest intermediu si acel element de originalitate care lipsea din casa dumneavoastra.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fortin-agency/procesul-de-fabricatie-al-vitraliilor