Trecerea de la bicicletele traditionale la bicicletele electrice. Afla de ce ar trebui sa dai o sansa obiectelor moderne

BUCURESTI - 8 ianuarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Bicicletele electrice sunt propulsate cu ajutorul combinatiei de pedale si motoare electrice cu baterie.

Bicicleta Electrica

Bicicleta Electrica

Ele sunt o alternativa promitatoare pentru transport. Avantajele principale sunt reprezentate de costurile intretinerii, capacitatea de a parcurge distante mai mari si cu efort fizic mai mic comparativ cu bicicletele traditionale. Activitatea fizica a fost larg asociata cu efectele benefice asupra sanatatii, iar utilizarea acestor biciclete poate duce la adoptarea unui mod de viata mai sanatos.

Diferenta dintre bicicletele electrice si cele traditionale consta in faptul ca cele moderne permit oamenilor sa calatoreasca cu ele pe distante mult mai mari, fara sa oboseasca. Odata cu achizitionarea unei biciclete electrice nu trebuie sa iti mai faci griji ca nu esti suficient de puternic sau ca nu ai destula rezistenta sa finalizezi o plimbare. Inceperea oricarui nou efort necesita incredere si determinare. A merge cu o bicicleta traditionala este distractiv, dar obositor, iar mersul cu o bicicleta electrica este usor, convenabil si accesibil, astfel incat sa inclini catre plimbarile pe dealuri sau chiar pe o distanta mai mare fara sa obosesti.

Bicicleta electrica Fivestars Michael: caracteristici si performante.

Aceasta bicicleta elctrica dispune de angrenaj Prowheel, frane Shimano, jante duble din aluminiu, motor Bafang, pinioane 12- 32T, sa MBT si multe alte componente care sa te ajute sa te deplasezi usor si repede. Motorul electric are o actionare centrala, care face bicicleta sa mearga fara efort. Acest tip de motor are performante si cupluri mai mari in comparatie cu o bicicleta traditionala, deoarece el conduce manivela nu roata, inmultindu-si puterea pentru a profita mai bine de treptele de viteza existente ale bicicletei. De asemenea, este pozitionat aproape de centrul de greutate si aproape pe pamant. Acest lucru ajuta la imbunatatirea manevrabilitatii bicicletei electrice, deoarece distribuie mai bine greutatea pe toata bicicleta.

Un alt model la fel de bun este bicicleta electrica Focus Whistler care are componente asemanatoare, dar motorul este diferit. Aceasta bicicleta e realizata pentru a te putea deplasa zilnic prin oras, iti ofera libertatea si toate beneficiile ciclismului, te ajuta sa te simti mai bine calatorind oriunde vrei. Un avantaj in plus este asistenta pe terenul mai colinar, mai precis te ajuta sa urci o panta mai abrupta fara sa depui prea mare efort. Poti circula foarte usor cu ea, iar motorul il pornesti doar cand ai nevoie. Fiabilitatea bicicletelor electrice este una desavarsita, mai ales ca tehnologia a avansat atat de mult incat te ajuta la o deplasare comoda si fara efort.

Biciclete electrice - o noua experienta in materie de tehnologie numai la MosIonRoata.ro

O bicicleta electrica iti deschide noi orizonturi, este mai rapida si mai confortabila pe drum si ofera noi posibilitati de turism, naveta sau scopuri de agrement. Exista o multime de motive intemeiate pentru alegerea unei biciclete electrice. Principala caracteristica a lor este dispozitivul electronic care te ajuta sa atingi o viteza de 25 km/ h. Motorul ofera puterea bicicletei imediat ce tu incepi sa pedalezi. Acest suport de alimentare poate fi dupa bunul tau plac.

Cu bicicletele electrice de la Mos Ion Roata.ro poti merge chiar si pe munte, impreuna cu prietenii. Ele iti amplifica puterea de pedalare si capacitatea ta de a face si de a vedea mai multe. Sunt mai rapide si netede, cu o putere previzibila, usor de controlat si o baterie detasabila de lunga durata care se reincarca la orice sursa electrica in 6 ore. Daca totusi realizezi ca o astfel de bicicleta ar ocupa prea mult spatiu, vezi pe ZiareMondene mai multe detalii despre bicicletele pliabile care au devenit extrem de populare in randul tinerilor.

Bucura-te de o noua experienta cu ajutorul acestor biciclete electrice. Cutreiera tara in lung si-n lat impreuna cu prietenii sau familia, viziteaza locurile pe care nu le-ai mai vazut pana acum!