Eveniment business de anvergura in Bucuresti intre 28-29 octombrie

BUCURESTI - 29 septembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

28-29 octombrie: Forum de Afaceri Romano-Spaniol organizat de Camera de Comert din Madrid si Camera de Comert si Industrie Bucuresti.

Eveniment business de anvergura in Bucuresti intre 28-29 octombrie

Camera de Comert si Industrie Bucuresti in colaborare cu Camera de Comert din Madrid, Spania, va organiza in perioada 28-29 octombrie o misiune comerciala la care vor lua parte 31 de firme din Spania, ce vor reprezenta diferite sectoare economice si peste 200 de firme din Romania, de asemenea din majoritatea sectoarelor economice.
Forumul va avea loc la sediul Camerei de Comert si Industrie Bucuresti, incepand cu orele 9.00 ale celor doua zile ale evenimentului.
In cadrul acestei reuniuni se va incerca realizarea si consolidarea de contacte de afaceri intre partea romana si cea spaniola, contacte premergatoare unei eventuale colaborari ulterioare. Scopul misiunii comerciale este de a intari relatiile comerciale dintre cele doua tari.
Evenimentul este organizat de respectivele Camere de Comert prin intermediul firmei de consultanta Forum Development, filiala din Romania a firmei spaniole cu acelasi nume. Firma mama este din Valencia si are birouri in toate tarile Europei de Est, activitatea sa principala constand in identificarea de parteneri locali pentru clienti externi.

Despre Forum Development Investments

Locul evenimentului: Camera de Comert si Industrie Bucuresti
Data evenimentului: 28-29 octombrie 2008
Orar: incepand cu orele 9.00
Participanti: 31 de firme din Spania si peste 200 firme din Romania
Organizator: Camera de Comert din Madrid si Camera de Comert si Industrie Bucuresti, in colaborare cu Forum Development Investments
Pentru mai multe informatii, contactati firma Forum Development Investments
tel: 021-243.12.85

n.bacale@coserex.com