DAVID BISBAL SOSESTE ASTAZI IN ROMANIA

BUCURESTI - 10 decembrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Celebrul cantaret spaniol David Bisbal este asteptat sa soseasca astazi(10.12.2008) la Bucuresti. Artistul va concerta pe scena Salii Palatului, maine, pe 11 decembrie, aflandu-se pentru prima data in Romania.

DAVID BISBAL SOSESTE ASTAZI IN ROMANIA

Spectacolul face partea dintr-o serie de evenimente, desfăşurate în cadrul proiectului naţional de multiculturalitate şi multilingvism „Artă contra drog 2009“

David Bisbal, cantaret spaniol foarte carismatic, este cunoscut in tara noastra datorita melodiilor sale, Corazón Latino si Bulería, melodii ce au devenit hituri mondiale. Muzician profesionist inca de la varsta de 18 ani, el s-a facut remarcat prin catigarea uneia dintre primele serii ale emisiunii concurs “El Operacion Triunfo”, echivalentul in Spania al emisiunii American Idol, devenind celebru in Spania ,iar mai apoi in Europa si America Latina.

Desi se afla la o “varsta frageda”, cariera sa e intr-o continua ascensiune.

Pana in acest moment artistul a obtinut un premiu Latin Grammy la sectiunea”cel mai bun tanar artist”, a vandut peste patru milioane de CD-uri, obtinand treizeci de discuri de platina si zece de aur si a colaborat cu artisti importanti din show biz-ul modial printre care se numara Rihanna si Jessica Simpson.

Caracterul sau temperamental, vulcanic si perfectionist de pe scena, in contrast cu modestia si normalitatea din viata sa, demonstraza ca David Bisbal e un artist care-si merita locul sau de superstar datorita profesionalismului dar si a valorii umane de care da dovada.

Pentru spectatorii sai din Romania, David Bisbal pregateste un show de exceptie, extravagant si dinamic, care va scoate in evidenta calitatile sale interpretative.

Concertul de la Bucuresti este organizat de Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului, Asociaţia Culturală Dracula, Asociaţia Culturala Teocta şi se desfăşoară sub patronajul şi cu susţinerea organizaţiei EURAD - Europe Against Drugs. Scopul acestor acte artistice este de a dezvolta conceptul de multiculturalitate şi multilingvism, precum şi promovarea evenimentelor culturale de excepţie.

Despre Forward Media & Advertising

Bilete se pot achizitiona de la Sala Palatului, Teatrul Naţional Bucureşti, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, staţiile de metrou Unirii 2, reţeaua magazinelor Diverta, reţeaua Carrefour şi online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro, blt.ro, vreaubilet.ro, ticketpoint.ro şi bilete.ro.


Tel/fax: 021 315.36.66
office@biletedelatati.ro