ESTETIKA & WELLNESS 2009 - ZILELE FRUMUSETII EDITIA a VI a

BUCURESTI - 19 martie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Fisiere atasate:

49250-afis-presa.jpg

Estetik Media International şi revista Les Nouvelles Esthétiques anunţă cel mai important eveniment de estetică al anului: ESTETIKA&WELLNESS– Zilele Frumuseţii, ediţia a VI-a, 9-12 aprilie, Sala Palatului, Bucureşti, expoziţie profesională internaţională de cosmetică, hairdressing, SPA, wellness şi medicină estetică.

ESTETIKA & WELLNESS 2009 - ZILELE FRUMUSETII EDITIA a VI a

Revista Les Nouvelles Estétiques, franciză adusă acum 7 ani în România de dna Carmen Okabe, se situeaza în peisajul internaţional, împreună cu cele 27 de surori, ediţiile străine care acoperă peste 80 de ţări, pe pozitia de cel mai important network de revistă profesională din lume.

Ajunsă în 2009 la cea de-a VI-a ediţie, Estetika&Wellness a dobândit statutul de cea mai longevivă şi mai competitivă expoziţie profesională de cosmetică, aducând laolaltă în fiecare an zeci de expozanţi din toate sectoarele frumuseţii: cosmetică, manichiură-pedichiură, aparatologie, make up, hairstyling.

Expozanţii îşi vor prezenta cele mai eficiente produse cosmetice, care pe lângă rezultatele excepţionale vă vor încânta cu texturile lor fine de catifea şi mirosurile delicioase. Specialiştii în aparate de înfrumuseţare vor veni la Estetika&Wellness cu cele mai noi şi mai performante aparate pentru ca dumneavoastra să ştiţi care sunt cele mai bune metode prin care vă puteţi modela corpul aşa cum îl doriţi. Tenul şi corpul dumneavoastra vor fi în centrul atenţiei, iar expozanţii noştri sunt nerăbdători să vă recomande cele mai bune produse şi tratamente pentru a vă ajuta să aveti un ten tânăr şi un corp de care să fiti mândri.

Culorile primăverii se regăsesc la Estetika&Wellness – Zilele Frumuseţii: make-up artiştii profesionişti de la cele mai cunoscute companii de produse de machiaj vă vor recomanda culorile care vi se potrivesc şi vă vor alcătui un machiaj care vă va transforma în atracţia zilei. Unghiile merită şi ele toată atenţia dumneavoastra şi a specialiştilor noştri: culorile verii sunt rozul în toate nuanţele – de la cel mai aprins fucsia până la cea mai delicată nuanţă de roz, argintiul metalic care anul acesta îşi face revenirea pe podiumul modei, nuanţe de violet şi lila, galben, iar pentru cele mai îndrăzneţe, NEON.

La ESTETIKA & WELLNESS 2009, cei mai buni specialişti în hairstyling vor avea grijă de părul dumneavoasta: vă vor recomanda cea mai potrivită tunsoare, nuanţa de păr care vă va scoate în evidenţă şi vă vor învăţa cum să aveti grijă de părul dumneavoastra.

Pentru specialişti am pregătit în cadrul ediţiei a VI-a a CONGRESULUI INTERNAŢIONAL DE ESTETICĂ APLICATĂ LES NOUVELLES ESTHETIQUES o serie întreagă de conferinţe, demonstraţii pe teme de cosmetică, terapii holistice, medicină şi chirurgie estetică, hairstyling, wellness şi SPA: tehnici de medicină estetică dedicate păstrării frumuseţii şi tinereţii – Botox, filleri dermici, mezoterapie; teme legate de beauty bussines pentru cei care vor să-şi deschidă o afacere în acest domeniu; Spa-ul în România – strategii pentru deschiderea unui Spa de succes, cele mai noi tendinţe Spa etc.

Francesco Franco Samudra (fondator al uneia dintre cele mai faimoase Şcoli holistice din Italia, Şcoala Samadhi), împreună cu Fabio Boris Danisi (terapeut axat pe tehnici orientale de masaj), Michele Ranieri (maestru yoga şi specialist în tehnici de masaj ayurvedice şi orientale) şi Antonio Grignano (fizioterapeut) vor transforma masajul în artă vindecătoare şi vor susţine în această perioadă cursuri de nivelul I, pentru esteticiene şi masoterapeuţi.

Despre Forward Media & Advertising

Cei dornici să-şi arate talentul sunt aşteptaţi să se înscrie la unul dintre cele 5 CONCURSURI PROFESIONALE TEMATICE: Tunsoare&Culoare – tema Manga; Coafură – tema Baroc; Machiaj - tema Matrioska; Pictură pe unghii – tema Acvatic; Body-painting – tema Fashion. Regulamentele competiţiilor şi taloanele de concurs se găsesc atât în revistă, cât şi pe site-ul nostru: www.LNE.ro.

Evenimentul ESTETIKA & WELLNESS este organizat de Estetik Media International şi revista Les Nouvelles Esthétiques.

Detalii la tel.: 021 317 72 72

office@lne.ro