INVITATI SPECIALI SI NOUTATI LA ESTETIKA & WELLNESS 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Fisiere atasate:

49939-afis-press.jpg

Estetika&Wellness 2009 va propune o serie de invitati speciali care vor prezenta teme avangardiste in estetica aplicata:
Dr. Oana Cuzino va sustine initiativa esteticienelor de furnizare a serviciilor de infrumusetare pentru pacientele care sufera de cancer de col uterin si mamar, pentru a ajuta la reintegrarea lor sociala. Cu aceasta ocazie lansam un apel catre toate centrele de infrumusetare care doresc sa se alature acestei initiative.

INVITATI SPECIALI SI NOUTATI LA ESTETIKA & WELLNESS 2009

Dr. Dana Jianu va dezvalui rolul toxinei botulinice in tratamentul ridurilor si al transpiratiei excesive.

Patru masoterapeuti faimosi, maestri ai Scolii Holistice Samadhi, Italia, condusa de Francesco Franco, vor transforma masajul din arta manuala, in arta vindecatoare.

Ruxandra Dobrescu, director al Scolii de Machiaj Kruger Brent arata minunile pe care le poate face machiajul corector pentru tenul afectat de leziuni cutanate.

Academia de hairstyling Raffel Pages din Spania va aduce, in premiera in Romania, colectia de tunsori Primavara-Vara 2009, Evolution.

Dr. Rafael Halpern va vorbi despre afectiunile venoase ale pielii. Sunt ele o problema estetica? Ce ascund aceste modificari? Cum le diagnosticam? Cum le tratam?

Dr. Ron Kadir din Israel, acompaniat de dna Yolanda Frenkel, va impartasi detalii despre ultima inovatie in produsele cosmetice de ingrijire a pielii - Celulele Stem din Plante.

Pe toata durata congresului vor fi organizate meste rotunde pe teme de Nail Business, Tehnici Anti-aging, Spa si Biocosmetica sustinute de personalitati recunoscute din domeniu si moderate de dna Carmen Okabe, publisher Les Nouvelles Estesthetique si CEO Estetik TV.

Despre Forward Media & Advertising

Congresul International de Estetica Aplicata Les Nouvelles Esthetiques Romania
ESTETIKA & WELLNESS 2009, 9-12 aprilie, Sala Palatului este organizat de revista Les Nouvelles Esthétiques si agentia Estetik Media International.

office@LNE.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/forward-media-advertising/invitati-speciali-si-noutati-la-estetika-wellness-2009