MAKE UP YOUR DAY!

BUCURESTI - 17 iulie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Fisiere atasate:

54589-poza-cutie-make-up.jpg

Ti s-a intamplat sa le privesti cu admiratie si invidie pe fetele din jurul tau? Ti se pare ca toate arata bine, sunt machiate foarte frumos si atrag atentia tuturor, indiferent unde ar fi, pe strada, la serviciu sau la petreceri? Vrei sa fii ca ele, dar nu reusesti sa iti pui in valoare trasaturile chipului? Acum ai sansa unica sa-ti indeplinesti visul, sa devii mai frumoasa si mai fermecatoare!

MAKE UP YOUR DAY!

SA TE FARDEZI ESTE O MODALITATE DE A EXPRIMA CEEA CE ESTE IN INTERIORUL FIINTEI TALE INTR-UN MOD UNIC!
CUM FACI PRIMUL PAS SPRE FRUMUSETEA TA? INSCRIE-TE LA CURSUL DE AUTOMACHIAJ ORGANIZAT DE REVISTA TA DE EDUCATIE ESTETICA „LES NOUVELLES ESTHETIQUES&SPA”.

CURSUL DE AUTOMACHIAJ iti va schimba in doar 8 ore viata.
Sa stii sa te machiezi, punandu-ti in valoare personalitatea si adaugand de fiecare data un strop de fantezie, inseamna sa-ti faci fiecare zi mai frumoasa.

Cu informatiile pe care le vei primi de la dna Carmen Okabe, consultant beauty si specialist in relooking, cu diplome obtinute la Paris si Londra si cu trusa de machiaj preferata de vedetele italiene iti vei depasi nesiguranta.
Vei invata cum sa folosesti si sa adaptezi tenului tau si trasaturilor tale baza si culorile de machiaj, cum sa-ti corectezi imperfectiunile. Intr-o singura zi, vei dobandi notiuni fundamentale despre machiaj si sub directa supraveghere a echipei noastre, vei capata indemanare pentru a te machia singura.

Daca inainte iti cumparai separat fardurile sau fondul de ten, acum ai totul in aceasta trusa profesionala de machiaj, made in Italy, la un pret irezistibil. Am selectat pentru tine culorile potrivite, pe baza analizei colorimetrice personale.

Cursul de automachiaj este organizat de revista Les Nouvelles Esthétiques&Spa Romania si agentia Estetik Media International. Este o initiativa pentru o viata mai frumoasa a doamnei Carmen Okabe, publisher Les Nouvelles Esthetiques& Spa Romania si CEO ESTETIK TV.

Despre Forward Media & Advertising

OFERTA EXCEPTIONALA: CURS DE AUTOMACHIAJ + BEAUTY CASE MACHIAJ PROFESIONAL CU DOAR 299 euro, plus TVA. Pretul cuprinde si analiza colorimetrica personala, efectuata anterior cursului.

ESTE NECESARA PREZENTA FIZICA A FIECARUI CURSANT PENTRU EFECTUAREA ANALIZEI COLORIMETRICE IN PERIOADA DE INSCRIERI.
Cei care detin cardul Estetikard beneficiaza de un discount de 10 %.
Detalii pe www.estetikard.ro.

Beauty case-ul este o trusa superba, chic, captusita cu material textil de calitate in care sunt incluse: 1 paleta cu 12 farduri de pleoape, 1 paleta cu 12 blush-uri, 1 paleta cu 12 corectoare, 1 paleta cu 12 fonduri de ten compacte, 1 rimel de volum, 1 eyeliner, 1 aparat de intors genele, 1 lipgloss, 1 corector mat, 1 ruj mat, 1 ruj sidefat, 5 creioane de ochi/buze, 2 minirujuri mate, 5 pensule, 2 cutiute cu 3 farduri, 1 creion dublu, 1 puf pentru pudra, 1 burete rotund.
Pentru inscrieri, detalii la numarul de tel.: 021.3177272, mobil 0745.776.333, sau
la adresa de e-mail: office@LNE.ro, sau direct pe www.estetikard.ro.

office@lne.ro