VANESSA MAE SI DAVID BISBAL LA BUCURESTI

BUCURESTI - 8 octombrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Asociatia Culturala Dracula va propune pentru luna noiembrie si decembrie doua concerte vis.

VANESSA MAE SI DAVID BISBAL LA BUCURESTI

Primul spectacol va avea loc pe data de 30 Noiembrie si este sustinut de celebra violonista britanica

Vanessa Mae.
Propunerea pentru cel de-al doilea concert este cel putin la fel de tentanta, superstarul spaniol David Bisbal, pe 11 Decembrie, intr-un show de exceptie.
Ambele concerte se vor desfasura la Sala Palatului din Bucuresti.
Vanesa Mae
Vanessa-Mae este o muziciana britanică, născută in Singapore, recunoscută de multi specialisti, ca fiind cea mai buna violonista a momentului. O dovada concludenta la aceasta recunoastere putand fi si averea impresionanta pe care a reusit sa o stranga in cariera sa prodigioasa de pana acum, 64 de milioane de dolari, Avere ce o situeaza intr-un top al bogatiei, facut de celebra publicatie Times, imediat dupa printii William si Harry ai Marii Britanii, dar in fata fotomodelului Katie Price(Jordan) si a fotbalistului Rio Ferdinand.
Albumele artistei s-au vandut pana acum in peste 10 milioane de exemplare.

David Bisbal
David Bisbal, cantaret spaniol foarte carismatic, este cunoscut in tara noastra datorita melodiilor sale, Corazón Latino si Bulería, melodii ce au devenit hituri mondiale. Muzician profsionist inca de la varsta de 18 ani, David Bisbal s-a facut remarcat prin catigarea uneia dintre primele serii ale emisiunii concurs “Operacion Triunfo”, echivalentul in Spania al emisiunii American Idol.
Posesor al unui premiu Latin Grammy pentru “Cel mai bun tanar artist” in anul 2003, artistul spaniol a vandut pana acum peste 4 milioane de CD-uri si a castigat 30 de discuri de platina si 10 de aur.

Despre Forward Media & Advertising

Biletele pentru spectacolul “O seara cu Vanesa Mae” vor fi puse în vânzare joi, la Sala Palatului, Teatrul Naţional Bucureşti, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, staţiile de metrou Unirii 1 şi 2, reţeaua magazinelor Diverta, reţeaua Carrefour şi online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro, blt.ro, ticketpoint.ro şi bilete.ro.
tel/fax: 021.668.32.37

ionut@4ward.ro