Playtech.ro a finalizat primul concurs de aplicații independent din România

BUCURESTI - 23 februarie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie, Internet

Competiția de aplicații web & mobile Smart IT a ajuns la final, cu aproape 40 de proiecte înscrise și doi câștigători oficiali, desemnați în cadrul evenimentului de final, denumit Masa Rotundă Smart IT.

Castigator al consursului de aplicatii Smart IT

Smart IT este primul concurs de aplicații condus de o publicație si cea mai amplă competiție de profil desfășurată în România până în prezent.

-

Lansat la data de 17 octombrie 2011, Smart IT este primul concurs de aplicatii condus de o publicație. În plus, prin multitudinea proiectelor înscrise, dar și prin conceptul organizării, Smart IT a fost cea mai amplă competiție de profil desfășurată în România până în prezent.

Câștigătorii celor două secțiuni ale concursului au fost desemnați dezvoltatorii aplicațiilor iDeal (Radu Nițescu), pentru secțiunea Web, și Edu4All (Alexandru Flavian Tătaru), pentru secțiunea Mobile. De asemenea, din partea companiei Research In Motion au fost acordate premii speciale constând în dispozitive mobile BlackBerry și un abonament dedicat dezvoltatorilor, în valoare de 2.900 euro.

La Masa Rotundă Smart IT au participat aproximativ 70 de tineri pasionați de domeniul programării aplicate care au putut interacționa direct cu specialiștii prezenți, reprezentanți ai unor companii de profil, obținând feedback relevant, prezentându-și proiectele și ideile și chiar inițiind colaborări. De asemenea, tinerii au putut testa ei înșiși tableta Asus Transformer Prime, devenită o vedetă în pauza dintre sesiunile de prezentare.

Cu proiectul Smart IT, Playtech.ro devine un contribuitor important la dezvoltarea comunității IT din România, creând cadrul propice unei comunicări directe și specializate cu profesioniști ai acestui domeniu.

Sponsorii şi partenerii Smart IT sunt: EuroGSM, TotalSoft, Asus, Kolectiv Studio, Research in Motion (RIM) şi Tribute.

Evenimentul s-a bucurat de susţinerea bloggerilor Cristian China-Birta (chinezu.eu), Cristi Dorombach (piticu.ro), Dan Dragomir (computerblog.ro), Bogdan Petre (Imidoresc.ro), Vali Bîrzoi (valiq.ro) şi Sorin Rusi (sorin.rusi.ro), precum şi de susţinerea comunităţii Blogalinitiative.ro.

Partenerii media: Realitatea.net, Money.ro, Regie Live, Stiinţă şi Tehnică, 9am.ro, Wall-Street.ro, Yuppy.ro, AdEvolution, Radio Lynx, Mobilissimo.ro, Money Express, Business Cover, LaptopNews.ro, ArenaIT.net, Ziua Veche, PCMHZ.ro, Cariereonline.ro, WASD.ro, Puterea, Startups.ro, Organizaţia Colegiul Studenţesc din Electronică (OCSE), Liga Studenţilor Facultăţii de Automatică şi Calculatoare (LSAC), Inventeaza.ro, Gadget.ro, PCnews, PC World, Computer World, PCforum.ro, AndroidLive.ro, PHPRomania.net, Ziare.com, Hit.ro şi Business24.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/four-dimension-studio-srl/playtech-ro-a-finalizat-primul-concurs-de-aplicaii-independent-din-romnia1