2021 SKI-DOO: snowmobile cu performanta de top

BUCURESTI - 5 ianuarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Indiferent de traseul montan unde te poarta chemarea aventurii, line-up-ul de snowmobile BRP Ski-Doo iti va livra intotdeauna performanta de care ai nevoie pentru a cuceri intinderile albe.

DA PLAY AVENTURII!

DA PLAY AVENTURII!

 Da-te cu noi si in 2021! 

ATVRom

 Cel mai bine vandut snowmobil crossover 50-50 din industrie este modelul Backcountry. De asemenea, modelele din gama MXZ sunt populare datorita manevrabilitatii de top, dominand cu brio multi alti concurenti de pe piata. Un alt snomwobil Ski-Doo legendar este Renegade, conceput pentru orice stil de riding, remarcabil prin versatilitatea dovedita si cu multiple optiuni de motorizare, senile si skiuri. Ski-Doo Summit SP completeaza line-up-ul, distingandu-se prin performanta dovedita la pilotare prin zapada adanca si este partenerul ideal de distractie extrema deoarece va sfida cu indrazneala chiar si cele mai abrupte portiuni de traseu.

Tehnologie la superlativ. Putere. Versatilitate. Manevrabilitate si control precis


Ski-Doo nu a inventat motorul turbo, dar este primul producator care l-a instalat pe un motor in 2 timpi. Sasiul Rev Gen4 in combinatie cu motorul Rotax 850 E-Tec Turbo ofera rezultate excelente. Motorul Summit 850 E-Tec Turbo este conceput de Rotax si este primul in 2 timpi de productie in masa. Dezvolta un maximum de 165 CP la 2438 m altitudine, cu 40 CP mai mult decat motorul natural aspirat 850 E-TEC.

La fel ca prima platforma REV care a schimbat decisiv lumea snowmobiling-ului in 2003, inovatia Rev Gen4 pune accent pe controlul la pilotare si pe centralizarea masei. A 4-a generatie Rev Gen4 este disponibila cu optiunile de motor in 2 timpi si 4 timpi. Rezultatul? Agilitate de invidiat si, cel mai important, cele mai distractiv de manevrat snowmobile la ora actuala. Experienta de riding nu ar fi completa fara instrumentarul de bord modern, color 7.8-inch, compatibil Bluetooth, cu GPS etc. Alte inovatii consta in tehnologia ultra smart E-TEC Shot. Pornirea Shot este posibila datorita tehnologiei Rotax E-TEC avansate. Publicatii de profil precum Snowest, Snowtech si Snow Magazine sunt de parere ca pornirea electronica Shot este una din cele mai „cool” tehnologii care a aparut pe piata. Nu in ultimul rand, suspensiile si skiurile moderne contribuie la confort si control imbunatatite la fiecare plimbare. 

Sa nu uitam nici ca BRP este un pionier in ceea ce priveste crearea de casti modulare, redefinind standardul in industrie pentru functionalitatea castilor de protectie. Casca Oxygen iti permite sa explorezi mai mult deoarece ofera un camp de vibilitate mai mare decat orice alta casca de pe piata. Gama de echipamente snowmobile a Bombardier este cuprinzatoare: de la casti, ochelari si cagule, pana la geci barbatesti impermeabile si calduroase sau jachete de dama, aici vei gasi absolut orice ai nevoie.

Despre FOX IT EXPERT

Dealership care comercializeaza ATV, SXS, motociclete, scutere, Spyder, snowmobile, skijet, accesorii, echipamente si piese de schimb la cele mai bune preturi.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fox-it-expert/2021-ski-doo-snowmobile-cu-performanta-de-top