Natürlich deschide un nou magazin de mobilă și decorațiuni în București

Tirgu Mures - 23 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Natürlich, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România, investește constant pentru a fi cât mai aproape de clienții săi. Luna mai vine cu inaugurarea unui magazin chiar în capitală, în incinta Fashion House Militari. Cu o suprafață de 1400 de metri pătrati, spațiul găzduiește ultimele colecții de mobilier și decorațiuni.

Natürlich deschide magazin în București

Investitiția depășește 200.000 de euro

”Credem în cele mai bune soluții pentru clienții noștri și de aceea deschidem primul magazin Natürlich în București. Pentru că ne oferă motive în fiecare zi să aducem tot ce e mai bun în casele lor, oriunde s-ar afla.” afirmă Zsolt Bereczki, directorul companiei Natürlich.

Magazinul „nemțesc” cu suflet românesc va funcționa de luni până sâmbătă, de la ora 10 până la ora 21, iar duminica între orele 10 și 20. Acesta pune la dispoziția iubitorilor de frumos o gamă vastă de produse, mobilier de living și dormitor, canapele și colțare, decorațiuni și bucătării de la comandă. Toate realizate cu dedicare și îndemânare de către cei peste 350 de oameni implicați în procesul de creație. Aceștia se asigură că fiecare detaliu este finisat corect și că fiecare componentă a mobilierului este livrată în cele mai bune condiții.

Odată cu deschiderea noului magazin, Natürlich le va oferi clienților reduceri de 12% la mobilă și de 25% la decorațiuni. În showroomul din Fashion House Militari, veți găsi idei îndrăznețe, inspirație și oameni deschiși, pregătiți oricând să vă sară în ajutor.

Natürlich - mobilier und decorațiuni, magazinul "nemțesc", cu suflet românesc

Calitatea, stilul, diversitatea și bunul-gust sunt doar câteva dintre aspectele prin care se remarcă brandul Natürlich. Producătorul are în portofoliu o gamă vastă de piese de mobilier și numeroase colecții premium care înglobează mobilă de dormitor, de dining, living sau mobilă pentru copii.

Bucătăriile realizate la comandă reprezintă un alt atu important al companiei.

Specialiștii Natürlich sunt pregătiți oricând cu sfaturi privind amenajarea unei bucătării moderne, practice și multifuncționale. Simulările 3D conform cu dimensiunile concrete oferite de clienți sunt gratuite și se realizează pe loc în orice magazin.

​​Natürlich - mobilier und decoraţiuni, s-a dezvoltat treptat, de-a lungul a 20 de ani de colaborare strânsă cu parteneri locali și străini. Diferenţiatorul liniilor de produse realizate de Natürlich este tehnologia unică de furniruire a plăcilor de pal şi de îmbinare cu elemente de lemn masiv.

Deci, când vine vorba despre mobilier şi decoraţiuni, răspunsul e mereu Natürlich!

Naturlich.ro - Mobilier de tip Ich Liebe Dich

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/franc-agency/natuerlich-deschide-un-nou-magazin-de-mobila-si-decoratiuni-in-bucuresti