Franchise Business Solutions (FBS) intra in afaceri cu Fransmart

BUCURESTI - 21 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Dupa o perioada de timp in care a elaborate un plan de strategie pentru dezvoltarea francizei in Romania, FBS intra in parteneriat cu unul dintre cei mai dezvoltati consultanti internationali, si anume FranSmart.

Cine este FranSmart ?
FranSmart este o companie internationala ce ofera sprijin atat pentru francizori in francizare si vanzarea francizei, cat si pentru francizati pentru gasirea unei francize optime.
Pentru o jumătate de deceniu brand-ul Fransmart a fost marcat, ca simbol de calitate, inovaţie şi de succes. Francizorii, precum şi francizatii, apeleaza in continuare la Fransmart pentru ajutorul in privinta vanzarii francizei, pentru francizarea afacerii si pentru deciziile de investiţii, avand o experienta in vanzarea a mii de francize.
Fondata de catre veteranii in domeniul francizei Chris Bright si Dan Rowe, Fransmart a fost dezvoltat pentru a oferi: strategie, sisteme de previzibilitate si sisteme pentru francizarea afacerii in conditii eficiente.
Combinand anii de experienta ai companiei FranSmart, cu o echipa de executiv si parteneri distinsi, au dezvoltat cu succes concepte emergente, devenind jucatori importanti in industria franchising-ului.
Acesta colaborare ii ofera candidatului de franciza (viitorului francizat) un support mai efficient si binenteles un portofoliu mai mare de francize.

Despre Franchise Business Solutions

Franchise Business Solutions (FBS) ofera consultanta in domeniul francizei, sprijinind spiritul antreprenorial din Romania.
Mai multe informatii aflati vizitand site-ul www.franchise-business.ro
office@franchise-business.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/franchise-business-solutions/franchise-business-solutions-fbs-intra-in-afaceri-cu-fransmart