Degustari de delicii si demonstratii interactive de arta culinara in acest weekend, la Sweet Fest, festivalul de dulciuri gourmet

BUCURESTI - 23 aprilie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Social

Vineri, 26 aprilie, incepe la Hanul lui Manuc cea de-a 5a editie Sweet Fest, festivalul dulciurilor gourmet, o editie speciala de Paste. In cele trei zile de festival, pasionatii de deserturi fine vor fi incantati cu delicatese culinare alese si vor putea participa la activitati inedite pentru petrecerea timpului liber in compania expertilor in arta gourmet. Acestia vor sustine demonstratii interactive de creare a unor dulcegarii sofisticate precum decorarea torturilor, ornarea naturala a cheesecake-urilor sau fotografie culinara

Sweet Fest - Hanul lui Manuc

Sweet Fest - Hanul lui Manuc

   Producatorii si importatorii de delicatese care expun in cadrul Sweet Fest delicii seducatoare pregatesc experiente gourmet remarcabile pentru un public aflat in cautarea gustului perfect.

   In ton cu admosfera Sarbatorilor Pascale veti putea gasi dulciuri de post, cozonac, pasca, vin, dar si dulciuri fara zahar.

SugarSpice.ro - Introducere in arta decorarii torturilor si prajiturilor

SugarSpice.ro, boutique gourmet cu ingrediente naturale si accesorii pentru deserturi, va realiza in cadrul Sweet Fest demonstratii de decorare a torturilor prin tehnica decupajului si modelarii pastei din zahar. Echipa SugarSpice.ro va realiza creatii inspirate si va explica publicului pasii de baza pentru decorarea torturilor si prajiturilor facute in casa sau in laboratoare specializate.

Fotografie culinara –Surprinderea profesionala a formelor culinare spectaculoase 

   Fotografii oficiali ai Sweet Fest, profesionistii de la Plus Foto Grup, vor face demonstratii live de fotografie culinara. Echipati cu un mini–studio mobil,  fotografii vor invita la shooting specialitatile rafinate propuse de expozanti si vor imortaliza formele delicioase ale ciocolatei, pralinelor, prajiturilor, torturilor, cupcake-urilor, clatitelor sau altor delicii variate prezentate in cadrul targului.

 Cheesecake Romania –Transformare de imagine cu ornamente naturale

  Echipa Cheesecake Romania va uimi publicul cu transformari de imagine ale cheesecake-urilor, folosind ornamente naturale. Fructe, flori, ciocolata, nuci, migdale vor fi elemente folosite pentru crearea unui spectacol vizual pentru cheesecake-urile delicioase pregatite de specialisti, dupa reteta originala.

 Creperie d’Amour – Live Crepes si exclusivitatile editiei : Crepe Fleur si Crepe Cozonacel

   Creperie d’Amour va recrea atmosfera tipica unei, pregatind pe loc pentru oaspeti retetele  clasice de clatite frantuzesti dulci si sarate, precum si specialitati exclusiv create pentru aceasta editie : Crepe Cozonacel si Crepe Oeuf, inspirate de gusturile si tabieturile meniului de Paste, si Crepe Fleur, un desert suculent si parfumat dedicat sarbatorii Floriilor.

   Accesul vizitatorilor la festival este gratuit, acestia fiind asteptati incepand de vineri (26 aprilie) si pana duminica (28 aprilie) la Hanul lui Manuc, pe str. Franceza nr. 62-64, intre orele 10.00 -20.00.

Detalii complete despre Sweet Fest pe http://www.facebook.com/SweetFest.

   Editia a 5-a a festivalului de dulciuri alese Sweet Fest este organizata de Fresh Media, cu sustinerea partenerilor media, carora le multumim: ProFM, Pharma Food, bigcitylife.ro, Autentic Promotion, orasulmeu.ro, cevabun.ro, Sapte seri, Agerpres, Secretele Bucatariei, Zazou.ro, Evenimente Bucuresti, Metropotam, Anyplace, tonight.eu, inoras.ro, Bucatarescu, Jurnal de bucuresti, Afterhours, Culinar.ro, Vinul.ro, Gastromedia, Zile si Nopti, prWave.ro, acasa.ro, styleandthecity.ro, eva.ro, mayra.ro, baboom.ro, comunicatedepresa.ro, gadgetrends.ro, fashionandmoods.blogspot.com, 121.ro, Ioana, Business Woman, ghimpele.ro, Ring, Centrul Vechi.

 

Detalii suplimentare: 

http://www.facebook.com/SweetFest 

Sebastian Teodoru

Organizator Sweet Fest

Email: sebastian@freshpromo.net

Tel: 0740 198 501

 

Anca Popa

Consultant Relatii Publice

Email: anca.popa@zackepr.com

Tel: 0724 202 474