Princess Victoria - un nou ceas marca FREYWILLE

BUCURESTI - 22 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Retail

Fantezie de varã cu un nou ceas bijuterie de la FREYWILLE

Ceas Princess Victoria, FREYWILLE

Ceas Princess Victoria, FREYWILLE

Princess Victoria este o reinterpretare jucãușã a clasicului ceas cu curea de piele: un design unic și charm-uri colorate ce iți înveselesc ziua. Trei forme uluitoare: “heart”, “flower” și “bag” accentueazã spiritul tânãr al acestui orologiu sofisticat.

Accesoriile noului ceas Princess Victoria, asemeni unor amulete colecționate și adãugate în timp, îți poartã noroc. Disponibile în toate seturile FREYWILLE, diferitele forme și culori dau personalitate acestei piese și animeazã orice ținutã cu o finețe aparte.

Despre FREY WILLE Bucuresti

FREYWILLE creeazã bijuterii spectaculoase și moderne, punând accent pe design și o tehnicã specialã de emailare. Echipa noastrã de artiști, designeri, bijutieri și maeștri în arta emailãrii realizeazã cu meticulozitate colecții încãrcate de emoții și filozofie. Prețioasele piese, unice datoritã materialelor folosite, sunt create cu dragoste pentru a comunica o anumitã atitudine.

FREYWILLE crede în cunoștințele și în principiile oamenilor; exploreazã sentimentele și se dedicã pentru a surprinde aceste emoții complexe și delicate în bijuterii. Aceasta este filozofia FREYWILLE. Cu toții avem sentimente. Fiecare din noi încearcã o serie de emoții în fiecare zi. Lucrând cu peste 500 de angajați la nivel mondial, tocmai aceastã înțelegere comunã a umanismului și modul în care canalizãm o ideologie prețioasã în bijuterii ne țin uniți.

FREYWILLE Boutique
Calea Victoriei 118
010093 Bucuresti
Tel. +40 31 620 13 54
Fax. +40 31 620 13 55
bucuresti@freywille.ro
http://www.freywille.ro