VISE FLORALE

BUCURESTI - 9 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Retail

Live site

Setul FREYWILLE Bouquet of Dreams în noua variantã placatã cu rodiu şi paladiu.

Bratara Aphrodite

Bratara Aphrodite

Inspiraţi de filozofia “dolce vita”, artiştii FREYWILLE au creat un design de vis în nuanţe pasionale şi delicate de violet, orange, roz şi turqoise pentru a transpune în email cele mai preţioase momente ale vieţii.

Strãlucirea metalicã a monturii completeazã impecabil contrastul de culoare. Detaliile din pulbere de aur de 24k, realizate printr-un proces artistic unic, creeazã un efect de relief ce dã viaţã setului Bouquet of Dreams.

Despre FREY WILLE Bucuresti

FREYWILLE este o echipã creativã de bijutieri, designeri și experți în arta emailãrii. Filozofia companiei este prezentã în realizãrile sale artistice unice, culorile vibrante şi calitatea exclusivistã.

Producția limitatã, realizatã în manufactura din centrul Vienei, în aceeași locație în care compania a fost înființatã în 1951, este o garanție a înaltelor standarde de calitate utilizate în design și producție. Spiritul creator reprezintã centrul în jurul cãruia se contureazã FREYWILLE. Fiecare colecție are la bazã idei filozofice umaniste, fundamental imateriale și emoționale. FREYWILLE este reprezentat în 35 de țãri, patru continente, prin Boutique-urile sale proprii.


FREYWILLE Boutique

Calea Victoriei 118, Bucuresti, Tel. 031 620 13 54
Bãneasa Shopping City – parter, Șos. Bucuresti-Ploiesti Nr. 42D, București Tel. 031 432 69 44
http://www.freywille.com