Nu știi ce vin să alegi pentru mâncarea favorită?
BUCURESTI - 4 mai 2016
Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Cursuri
Specialistul nostru, Imre Szakacs-Orha, fondatorul Wine-in-Business, și trainer acreditat WSET, ne sfătuiește să alegem întotdeauna un vin cu un gust mai pregnant decât cel al mâncării, mai acid, mai aromat, mai dulce decât desertul: “Mâncărurile grase merg bine cu vinurile bogate în aciditate și cele tari, însoțite de mâncăruri picante. Acestea sunt doar câteva reguli cheie.”
Imre Szakacs-Orha
Deși nu există o rețetă standard a îmbinării vinului cu mâncarea, există însă câteva reguli după care te poți ghida cu ușurință. Imre Szakacs-Orha, trainer acreditat WSET, îți dă câteva sfaturi:
- Vinul trebuie să aibă întotdeauna un gust mai pregnant decât mâncarea
- Mâncărurile grase merg bine cu vinurile acide și tari
- Mâncărurile picante se beau cu vinuri tari
- Vinul pentru desert trebuie să fie mai dulce decât desertul
Pentru a afla mai multe despre vinuri vino pe 7 mai la Women in Wine Business.