O noua oportunitate pentru business-urile din capitala: Regus deschide centrul Green Gate

BUCURESTI - 22 iunie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, HR, Imobiliare

Bucuresti, iunie 2015- Regus, cel mai mare furnizor de spatii de lucru flexibile din lume, a deschis in luna iunie a acestui an Green Gate -un nou centru de birouri care se deosebeste prin armonia cu natura pe care o creeaza cu ajutorul gradinilor verticale, luminii naturale si a eficientei energetice obtinute.

Regus Green Gate

Solutii noi pentru business-uri inovative

Green Gate vine ca un raspuns la nevoile pietei si a respectului fata de natura pe care il cultivam. Trendurile ultimilor ani arata o crestere a mobilitatii in relatiile de business, medii de lucru cat mai eterogene si necesitatea de a lucra intr-un spatiu cat mai minimalist, care sa poata fi adaptat rapid in functie de nevoi.

Cu toate acestea, capacitatea unui spatiu de a influenta pozitiv starea de spirit, inspiratia si creativitatea ramane un obiectiv important, impreuna cu posibilitatea de a oferi clientilor cele mai noi servicii de tehnologie si comunicatii.

Ramona Iacob, country manager Regus in Romania, declara:Regus Romania este in plina dezvoltare iar cererile pentru solutiile flexibile de lucru sunt si ele in crestere. Regus targeteaza toate zonele de clienti, de la companii start-up pana la companii corporate. Putem acomoda in spatiile noastre de birouri diverse tipologii de client, diverse cereri, de la o persoana la cateva zeci de persoane. Putem de asemenea oferi solutii eficiente ca spatiu si cost prin alte produse Regus precum biroul virtual, spatiile co-working sau cardurile de acces in zonele noastre de Business Lounge, sali de sedinta si birouri de tip part time. “

Amplasare strategica

Centrul de afaceri Regus Green Gate este amplasat la doar zece minute cu masina de cartierul central de afaceri, in apropierea companiilor din domeniul IT, software si telecom, la doar cativa pasi de nodul de transport public al Pietei Chirigiu.

Arhitectura urbana verde

Centrul de afaceri Green Gate este o declaratie de respect si conservare a mediului natural, fiind construit pentru a dezvolta o eficienta energetica cat mai mare. Ferestrele mari, gradinile verticale si cele conectate – atat in interior, cat si la exterior – transforma o cladire de birouri intr-o oaza de inspiratie si un spatiu perfect pentru socializare

Cele mai noi tehnologii

Noul centru Regus Green Gate chiar si celor mai pretentioase nevoi ale clientilor in materie de comunicatii si tehnologii prin internetul de mare viteza nelimitat, serviciile de mesagerie vocala, salile de sedinte profesionale, birourile virtuale, spatiul de birouri si accesul la business lounge.

Cresterea unui business printr-un spatiu de lucru adecvat

In ultimii ani, nevoia de a lucra intr-un spatiu care sa ajute o companie sa se dezvolte si sa se prezinte in fata clientilor si a colaboratorilor vine la pachet cu necesitatea eficientizarii costurilor. Noul centru Regus Green Gate sprijina atat business-urile de tip start-up, cat si companiile stabile pe piata printr-o gama larga de spatii si servicii.

Extinderea Regus la nivel national

Regus dispune in prezent de o retea de sase centre de afaceri in Bucuresti, cel mai recent inaugurat fiind cel din Hermes Park, care a fost lansat in luna februarie a acestui an. Celelalte centre de afaceri Regus pot fi gasite in Bucuresti City Centre, in Piata Charles de Gaulle , in Bucharest Floreasca Plaza si in WorldTrade Centre din Bucuresti.

Despre Regus

Regus este principalul furnizor de spatii de lucru flexibile la nivel global.Reteaua Regus cuprinde peste 2.300 de centre de afaceri in 106 tari si pune la dispozitie spatii de lucru de inalta calitate, echipate cu servicii complete, ce ofera o modalitate comoda de desfasurare a activitatii de business, fie ca vorbim de o perioada de cateva minute sau de cativa ani.Companii precum Google, Toshiba si GlaxoSmithKline aleg Regus pentru flexibilitatea in munca pe care o ofera si pentru facilitatile pe care le pune la dispozitie in scopul cresterii succesului afacerilor lor.Cheia flexibilitatii in munca este adaptabilitatea si de aceea Regus deschide puncte de lucru oriunde au nevoie cei peste 2,1 milioane de membri, fie ca vorbim de centre ale oraselor, cartiere suburbane, centre comerciale, puncte de vanzare retail, gari, statii de alimentare cu carburanti si chiar centre comunitare.Fondata in Bruxelles, Belgia, in 1989, Regus are sediul in Luxemburg si este listat la Bursa din Londra.Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati site-ul www.regus.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/freya-productions/o-noua-oportunitate-pentru-business-urile-din-capitala-regus-deschide-centrul-green-gate