Sensiblu isi relanseaza site-ul comercial: www.sensiblu.com

BUCURESTI - 30 martie 2009

Comunicat tip General in Sanatate

Sensiblu a lansat oficial noua structura a site-ului sau comercial www.sensiblu.com. Nevoia de a reconfigura site-ul a aparut ca o consecinta fireasca a interesului permanent pe care Sensiblu il acorda nevoilor lor clientilor sai.

Sensiblu isi relanseaza site-ul comercial: www.sensiblu.com

In consecinta, noul design a fost realizat astfel incat clientii sa poata regasi si in mediul online imaginea deja cunoscuta din farmaciile Sensiblu. Punem astfel accent pe aceleasi caracteristici necontestate Sensiblu: sfaturi sanatoase, profesionalism si cel mai important, o apropiere reala de consumatori.

Site-ul www.sensiblu.com are o structura noua, special refacuta pentru a raspunde celor mai frecvente cereri si intrebari din partea clientilor Sensiblu.

“Speram ca noul site Sensiblu sa raspunda cat mai multor asteptari ale clientilor nostri. De altfel, suntem foarte deschisi la observatii si sugestii de imbunatatire.” declara Dan Nicolescu, Marketing Communication Manager Sensiblu.

Despre FRIENDS Advertising

Sensiblu este de peste 10 ani lider pe piata de sanatate si frumusete din Romania, fiind cea mai mare retea de farmacii si singura cu acoperire nationala. Propunerea unica a Sensiblu, adresata pacientilor si clientilor celor 216 farmacii din 51 de orase, este imbinarea intre solutiile pentru o viata sanatoasa si cele pentru frumusete si stare de bine.

Roxana RUGINA, PR Executive Friends Advertising
roxana@friendsadvertising.ro