Sensiblu şi Fundaţia Sensiblu prin programul “Primii 3 ani” dau START cursurilor gratuite pentru viitorii părinţi

BUCURESTI - 1 iulie 2009

Comunicat tip General in Sanatate

Sensiblu lansează ediţia de vară a catalogului “Primii 3 ani” şi proiectul START: cursuri gratuite pentru viitorii părinţi organizate de Fundaţia Sensiblu începând din august 2009.

Numărul 7 al catalogului Primii 3 ani, disponibil în farmaciile Sensiblu de la 1 iunie, dă START unui proiect educaţional şi informativ, constând în serii de cursuri GRATUTE adresate viitorilor părinţi.

Despre cursurile START

Cursurile START sunt un mod eficient, competent şi avizat de a obţine informaţii utile şi structurate legate de nevoile copilului şi viitorilor părinţi.
Programul de pregătire pentru viitorii părinţi este flexibil şi se desfăşoară pe parcursul a 24 - 30 de ore de curs în grupe de câte 20 de participanţi. Cursurile START se vor ţine la sediul Fundaţiei Sensiblu*, din Bucureşti. Pe durata cursurilor, participanţii vor fi asistaţi de medici specialişti care le vor putea oferi informaţii specifice pentru fiecare trimestru de sarcină şi alte informaţii practice despre îngrijirea şi alimentaţia nou-născutului. La cerere, psihologii vor oferi viitorilor părinţi consiliere individuală şi de familie. Participanţii vor beneficia şi de asistenţă socială şi juridică şi vor primi sfaturi despre metodele naturale de naştere, gimnastică specifică perioadei sarcinii şi îngrijirea corporală a gravidelor.

„Prin proiectul nou lansat sub umbrela programului „Primii 3 ani”, vrem să spunem START unei comunităţi în care viitorii părinţi să poată întâlni specialişti care să le ofere informaţiile necesare privind perioada de sarcină, creşterea şi îngrijirea nou-născutului. Sperăm ca prin acest proiect să putem ajuta viitoarele mămici cu informaţiile şi sfaturile de care au nevoie.” declară Zina Nichita, Brand Manager Sensiblu.

Condiţii de înscriere la cursurile START

Există 2 modalităţi de înscriere pentru cei care doresc să participe la cursurile START:
a)completarea şi trimiterea talonului de înscriere disponibil în ediţia de vară a catalogului “Primii 3 ani” (care se distribuie gratuit în toate farmaciile Sensiblu).
b)înscrierea prin concursul cu premii surpriză pentru fiecare participant, valabilă până la 15 iulie. Viitoarele mămici care doresc să participe la cursurile START trebuie să scrie un scurt eseu de maxim 2500 de caractere care să conţină:
1.Motivaţia participării la proiectul START;
2.Ce tip de informaţii vor să afle
3.Ce categorii de produse pentru gravide şi nou-născuţi ar dori să fie prezentate la curs
4.O propunere de concurs în cadrul orelor de curs. Cea mai creativă propunere câştigă un premiu suplimentar constând în produse pentru nou-născuţi.

Înscrierea prin talonul din catalogul “Primii 3 ani” se va realiza în ordinea trimiterii, în limita locurilor disponibile. Pentru înscrierile prin intermediul concursului de eseuri, lucrările vor fi evaluate de Raluca Mosinoi, Psiholog Clinician - Psihoterapeut Fundaţia Sensiblu şi Zina Nichita, Brand Manager Sensiblu, iar câştigătorii vor fi anunţaţi în luna iulie 2009.

Programul “Primii 3 ani”

“Primii 3 ani pentru sănătatea mamelor şi a celor mici” este un program Sensiblu de informare şi educare a mămicilor despre produsele necesare creşterii şi îngrijirii copilului. Pentru susţinerea programului, Sensiblu a pregătit catalogul “Primii 3 ani” care vine în sprijinul părinţilor cu sfaturi de la specialişti, informaţii despre produsele destinate bebeluşilor şi proaspetelor mămici, cu ultimele noutăţi din acest domeniu, precum şi cu promoţii specifice sezonului. Acest catalog se editează trimestrial şi se distribuie gratuit în toate farmaciile Sensiblu.
Ediţia de vară a catalogului “Primii 3 ani”, disponibilă de la 1 iunie 2009 în farmaciile Sensiblu, prezintă informaţii utile despre problemele de alimentaţie care pot apărea pe perioada verii, despre protecţia copilului de razele soarelui şi de înţepăturile de insecte, promoţii speciale pentru mămici şi copii şi detalii despre tombola din acest număr. Tot în această ediţie a catalogului “Primii 3 ani” poate fi găsit şi talonul de înscriere la cursurile START. Pentru mai multe informaţii vizitaţi site-ul www.primii3ani.com.

*Adresa sediului Fundaţiei Sensiblu este: Aleea Negru Vodă, Nr. 4, Bl. C3A, Sc. 3, Et. 3, Ap. 43, Sector 3, Bucureşti.

Despre FRIENDS Advertising

Despre Sensiblu:

Recunoscut anul acesta pentru a doua oară ca SUPERBRAND, Sensiblu este de peste 10 ani lider pe piaţa de sănătate şi frumuseţe din România, fiind cea mai mare reţea de farmacii sub un brand. Propunerea unică a Sensiblu, adresată pacienţilor şi clienţilor celor 217 farmacii din 51 de orase, este îmbinarea între soluţiile pentru o viaţă sănătoasă şi cele pentru frumuseţe şi stare de bine. Pentru mai multe informaţii vizitaţi site-ul www.sensiblu.com.

Despre Fundaţia Sensiblu:

Fundaţia Sensiblu este o organizaţie non-guvernamentală şi non-profit înfiinţată în mai 2002. Un an mai târziu Fundaţia Sensiblu s-a lansat oficial ca furnizor de servicii sociale prin programul Casa Blu pentru femeile şi copiii victime ale violenţei domestice. În 2008, peste 300 de femei şi copii abuzaţi domestic au primit consiliere psihologică, juridică, socială şi găzduire în adăpost.

Pentru detalii contactaţi:

Roxana RUGINĂ,
PR Executive Friends Advertising
Tel: 0732. 667. 442
E-mail: roxana@friendsadvertising.ro
roxana@friendsadvertising.ro