EU, TU - Impreuna

Iasi - 30 mai 2005

Comunicat tip General in Social

Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, Fundatia „Alaturi de Voi” Romania a pregatit pentru copiii infectati cu HIV din judetele Iasi, Constanta si Mures mai multe evenimente speciale.

La Iasi activitatile au inceput inca de duminica, 29 mai 2005, cand 77 de copii seropozitivi HIV si sanatosi au luat parte la o petrecere in aer liber, in Zona de Agrement Bucium din Iasi. De asemenea, miercuri, 1 iunie 2005, intre orele 9.00 – 11.00, in parteneriat cu Complexul Comercial Hala Centrala din Iasi, copii si voluntarii ce activeaza in cadrul programelor Fundatiei „Alaturi de Voi” centrul Iasi vor participa la o demonstratie de confectionare a unor obiectelor decorative ce se va desfasura chiar in incinta Complexului Hala Centrala. La eveniment sunt invitati sa participe si elevi ai Scolii Generale „P. Poni”, Grupului Scolar Vladeni, precum si copii de la Gradinita „Sf. Sava”. Toti copii prezenti la aceasta activitate vor fi antrenati intr-un concurs de desene pe asfalt cu premii, avand astfel ocazia sa-si demonstreze calitatile artistice. Sponsorii celor 2 evenimente sunt S.C. TH Junior SRL, S.C. Pizzeria Diavolo S.R.L., Complexul Hotelier Unirea Iasi, S.C. Vel Pitar S.A., S.C. Service Group S.R.L., Media Service, Tipografia Cromo-print.
La Constanta in data de 1 Iunie, intre orele 10.30-15.00 un numar de 50 copii vor sarbatori Ziua Internationala a Copilului prin vizionarea unui film la Tomis Mall si organizarea unei mese festive la McDonald. Sponsorul evenimentului: Mc Donalds.
La Tg. Mures, de 1 iunie, incepand cu ora 13.00, aproximativ 65-70 copiii seropozitivi din familii sau internati in Clinica de Boli Infectioase si voluntarii fundatiei vor face o vizita la Platoul Cornesti si la Gradina Zoologica, iar pe 2 iunie, incepand cu ora 12.00, Fundatia „Alaturi de Voi” va organiza o discoteca pentru copii seropozitivi din tot judetul. Acest evenimet va avea loc la Disco Club Jo, unde copii s-au simtit foarte bine si cu ocazia petrecerii de Craciun. Sponsor: Club Jo prin patronul Doru Borsan.

„Fundatia Alaturi de Voi Romania s-a implicat in fiecare an in organizarea unor evenimente similare pentru copiii seropozitivi HIV. Prin aceste actiuni urmarim facilitarea integrarii sociale a acestora, precum si oferirea posibilitatii de a fi impreuna cu alti copii din comunitate. Aceste evenimente ne reamintesc ca 1 iunie este sarbatoarea tuturor copiilor si ca orice copil are dreptul de a face parte din comunitate si de a avea o viata normala” a declarat Angela Achitei, Director National Executiv al Fundatiei „Alaturi de Voi” Romania.

Despre Fundatia Alaturi de Voi

Fundatia „Alaturi de Voi”, Romania este o organizatie romanească, cu sediul national la Iasi si cu centre in Constanta si Tg. Mures, care desfasoara la nivel national programe in beneficiul persoanelor infectate si afectate HIV/SIDA, campanii de informare, educare si comunicare in domeniul HIV/SIDA si a altor infectii cu transmitere sexuala, consultanta si training pentru diferiţi actori sociali implicati in domeniu.

Mai multe informatii privind evenimentul puteti obtine la numarul de telefon: 0232-275568; 313214, persoana de contact: Cristina Vameşu, Coordonator Programe de Educatie.

advis@rdslink.ro, office@alaturidevoi.ro,

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-alaturi-de-voi/eu-tu-impreuna