Ce-ti place: Fotografie, Antropologie, Mozaic, Scriere creativa sau Nutritie? -Scoli de vara in August la Fundatia Calea Victoriei

BUCURESTI - 29 iulie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Bucurati-va de zilele de vacanta din luna august prin activitati relaxante si creative care sa sparga rutina zilnica. Fundatia Calea Victoriei va propune scoli de vara si evenimente interactive in domenii variate: istoria filmului, vorbire in public, branding personal, tehnica mozaicului, bijuterii soutache, scriere creativa, simboluri sacre, fotografie , nutritie si machiaj. Atelierele noastre se petrec intr-o frumoasa casa de pe Popa Soare, numarul 40.

Ce-ti place: Fotografie, Antropologie, Mozaic, Scriere creativa sau Nutritie? -Scoli de vara in August la Fundatia Calea Victoriei

In salile noastre racoroase, unde puteti savura o limonada, veti cunoaste oameni interesanti, veti descoperi noi subiecte fascinante sau va veti cultiva vechi pasiuni.

La Public speaking: Scoala de vara de Vorbire in public (5-9 august), sustinuta de Karina Nagy, vom face impreuna exercitii practice pentru a deveni buni oratori si pentru ca discursul nostru sa capete expresie verbala, gestuala si emotionala.

La Scoala de Vara de Fotografie: Film & digital (5-9 august), cu Marius Iacob, vom trece de la stadiul de fotograf amator la fotograf profesionist, cursul imbinand notiuni teoretice cu experimente practice.

La Simboluri sacre – limbaje, coduri, semne (12-16 august), veti descoperi alaturi de charismaticul Mario Barangea misterele imaginatiei simbolice si semnificatiile mandalelor, tarotului si zodiacului.

Scoala de vara de Nutritie: “Suntem ceea ce mancam” (5-8 August), cu nutritionistul Maria Plesea, initiaza persoanele care doresc sa manance sanatos, dar nu stiu de unde sa inceapa pentru a-si dezvolta o nutritie echilibrata.

De-a lungul Atelierul de Mozaic (12-14 august), cu Teodora Varzaru, vom afla istoria mozaicului si vom decora impreuna diferite obiecte, prin spectaculoasa tehnica a mozaicului.

Pentru inscrieri, detalii si informatii puteti vizita site-ul fundatiei: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/, puteti sa ne scrieti la contact@victorie.ro sau puteti suna la mobil: 0723 167 892 si telefon fix: 021-321.30.22.

PROGRAM AUGUST:

Public speaking: Scoala de vara de Vorbire in public, cu Karina Nagy, 5-9 August 

Scoala de vara de Nutritie: “Suntem ceea ce mancam”, cu Maria Plesea, 5-8 August

Scoala de vara de Scriere creativa, cu Mario Barangea, in perioada 5 – 9 August

Scoala de Vara de Fotografie: Film & digital, cu Marius Iacob, 5-9 august

Ingredientele unei prezentari de succes, cu Iuliana Ivanov, 5-9 August 

Atelier de Mozaic, cu Teodora Varzaru, 12, 13, 14 august

Scoala de vara de Pictura in ulei, cu Maria Petreanu, 12-15 august

Simboluri sacre – limbaje, coduri, semne, cu Mario Barangea, 12-16 August

Scoala de vara: Calatorie in lumea Filmului, cu Anda Cruceanu, 12-16 August

Scoala de vara de Jurnalism narativ si scriitura personala, cu Ana Maria Ciobanu, 19-23 August

Atelier de Modelaj in lut – Tehnici ale vechilor civilizatii, cu Maria Petreanu, 19 – 22 august

Atelier de antropologie a gustului: Culturi gastronomice si practici alimentare, cu Monica Stroe, 19-23 August

Introducere in psihologia lui Carl Gustav Jung, cu Monica Gaitanaru Brandusescu, 26-27-28 August

 

Despre Fundatia Calea Victoriei

Ne propunem sa oferim celor din jur “delicatese culturale”, impachetate in forma unor conferinte sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian.

La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam.