Conferinta CCU - Modele de antreprenori romani

BUCURESTI - 14 ianuarie 2019

Comunicat tip General in Afaceri, ONG, Cursuri

Află ce înseamnă un business de success în România și ce trebuie să faci ca antreprenor într-un mediu economic și politic instabil de la doi cunoscuți antreprenori români: Radu Savopol și Dr. Ionuț Leahu. Domnul Radu Savopol este Co-Fondator al lanțului de cafenele „5 to Go”, iar domnul Dr. Ionuț Leahu este Fondatorul Clinicilor Dr. Leahu.

Vino la cel mai captivant eveniment GRATUIT al lunii Februarie, pe data de 05.02.2019, la Conferinta „ Modele de antreprenori români” organizată de Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Conferinta CCU - Modele de antreprenori romani

Conferinta CCU - Modele de antreprenori romani

Află care sunt principalele dificultăți pe care cei doi oameni de afaceri le-au depășit și ce soluții fezabile au găsit pentru a accesa cele mai potrivite fonduri de finanțare.

Ești curios/curioasă să afli ce este mai important? Planul de afaceri sau planul de marketing? Viziunea sau curajul? Care sunt principalele valori ale unui antreprenor de success? Este atât de ușor pe cât pare să fii propriul șef, să fii antreprenor? Află ce simți când obții primul profit și cum poți dezvolta afacerea după ce ai trecut acest prag. Participă la Conferința „Modele de antreprenori români” și află care este răspunsul acestor întrebări.

Evenimentul Fundației CCU se adresează tuturor care doresc să-și dezvolte o afacere în România, dar mai ales antreprenorilor care își doresc să exceleze în domeniul lor, participând astfel la crearea unei comunități a oamenilor de succes.

Conferința va avea loc la sediul Fundației Competenți, Corecți și Utili, strada Progresului nr. 134-138, sector 5, București, începând cu ora 17.30.

Inscrierea se face pe siteul Fundatiei CCU.

Parcarea este  gratuită!

Despre Fundatia Competenti Corecti si Utili - CCU

Fundația Competenți, Corecți și Utili, este o organizație non-guvernamentală înființată în anul 2017, urmând ca prin activitatea depusă să promoveze valorile Competență, Corectitudine și Utilitate.

Scop

Fundația CCU are ca scop promovarea valorilor menționate mai sus, atât la nivel individual cât și la nivel de organizații, instituții și companii, astfel încât activitățile lor sociale și economice să aibă mai mult success. Misiunea Fundației CCU este de a oferi oportunități concrete celor care împărtășesc valorile Competență, Corectitudine și Utilitate.

Obiectiv

Fundația CCU are ca obiectiv formarea unei comunități de persoane, organizații, instituții și companii care împărtășesc valorile noastre. Dorim ca numărul membrilor în următorii 5 ani să ajungă la 3.000 de persoane și 300 de organizații, instituții și companii publice sau private.

Activitate

În următorii 5 ani, Fundația CCU își propune să organizeze peste 250 de evenimente din categoriile dezvoltare personală și profesională, schimburi de experiență și networking, pentru cei care împărtășesc valorile Competență, Corectitudine și Utilitate.