54000 lei pentru pacienţii spitalelor clujene

Cluj - Napoca - 15 decembrie 2009

Comunicat tip General in Sanatate

Fundaţia Danis pentru Dezvoltare Managerială şi partenerul său, compania Electrogrup SA, anunţă încheierea programului „Sănătate cu generozitate”, implementat pe pe plan local, dintr-un fond de 54.000 lei.

Programul „Sănătate cu generozitate” şi-a propus să realizeze dotarea cu aparatură – televizor, calculator şi abonamentele aferente - tv, internet - a unor instituţii clujene furnizoare de servicii medicale de lunga durata.
Motivaţia principală a celor doi parteneri in proiect a fost de a oferi alternative de recreare pentru pacienţii care trebuie să petreacă, prin natura tratamentului sau a serviciului solicitat, o perioadă îndelungată de timp în instituţiile sponsorizate. În acelaşi timp, facilităţile pot servi drept echipamente complementare în tratamentul performant al pacienţilor.
In urma implementării programului, respectiv a instalării echipamentelor şi a realizării conexiunilor necesare la cei 15 beneficiari selectaţi, pacienţii instituţiilor sponsorizate vor putea beneficia de facilităţi care să le faca mai uşoară perioada de internare.
Printre aceste instituţii se numără: Spitalul Judeţean Cluj: Clinica de Endocrinologie, Clinica de Oncologie Medicală, Clinica Ginecologie I, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase - Secţia Imunodepresivi, Spitalul Clinic Pneumoftiziologie (TBC) - Sanatoriul Săvădisla, Institutul Inimii, Spitalul Clinic de Recuperare, Spitalul Militar de Urgenţă Cluj, Institutul Oncologic- Clinica de Hematologie, Spitalul Clinic de Adulţi (Medicala 3), Spitalul de Copii - Psihiatrie, Neurologie, Spitalul Clinic Municipal Clujana, Spitalul Universitar CF Cluj, Asociaţia Autism Transilvania.

Despre Fundatia Danis pentru Dezvoltare Manageriala

Fundaţia Danis promovează şi încurajează educaţia managerială şi antreprenorială. Din 2000, fundaţia iniţiază şi derulează proiecte pentru îmbunătăţirea calităţii educaţiei manageriale şi încurajarea tinerilor antreprenori în dezvoltarea potenţialului.
Electrogrup SA derulează, la nivel naţional, proiecte complexe de infrastructură energetică şi de telecomunicaţii, prin cele şase puncte de prezenţă din Cluj-Napoca, Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Braşov şi Galaţi. Având o experienţă de peste 12 ani în sectorul construcţiilor de infrastructură, compania are ca beneficiari importanţi operatori de pe piaţa de profil.jarea tinerilor antreprenori în dezvoltarea potenţialului.


Cordelia Bădescu, Director Executiv, Fundaţia Danis, tel.: 0747110083,
E-mail: cordelia.badescu@fundatiadanis.ro

office@fundatiadanis.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-danis-pentru-dezvoltare-manageriala/54000-lei-pentru-pacientii-spitalelor-clujene