Cluj Internship – primăvara 2009- la final de stagiu

Cluj - Napoca - 3 iunie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Fundaţia Danis pentru Dezvoltare Managerială şi Asociaţia Studenţilor de la Business vă invită la evenimentul de încheiere a celei de-a şasea ediţii a programului Cluj Internship care a implicat un numar de 25 de studenti si 14 firme. Domeniile în care studenţii au putut activa pe parcursul celor şapte săptămâni de program au fost marketing, PR, publicitate, turism, design, vânzări, psihologie, kinetoterapie, jurnalism, bază de date, creaţie. Programul s-a desfăşurat în perioada martie – mai 2009.

Evenimentul final va avea loc joi, 4 iunie 2009, ora 18:30 în sala 2/2 din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, str. Traian Moşoiu nr. 71. Au fost invitaţi reprezentanţi ai universităţilor, ai firmelor participante în program şi beneficiarii acestui stagiu: studenţi clujeni. La finalul evenimentului, reprezentanţii mass-media vor avea ocazia să pună întrebări organizatorilor.

Cluj Internship a debutat în toamna lui 2006 şi de atunci se desfăşoară cu regularitate pe parcursul a două stagii pe an: primăvara şi toamna. Programul se adresează studenţilor clujeni care vor să înveţe şi în afara sălii de curs, din experienţe practice de muncă.

Oportunitatea de a munci alături de profesionişti ai unor firme de prestigiu este esenţială pentru un start bun în carieră, cu atât mai mult cu cât experienţa de muncă a studenţilor este cel mai adesea inexistentă la momentul absolvirii. Până în prezent au beneficiat de acest program 435 de studenţi din ani terminali ai nivelului licenţă şi nivel master din Universitatea Babeş Bolyai şi Universitatea Tehnică Cluj- Napoca, iar companiile participante au avut ocazia să împărtăsească din experienţa lor unor tineri dornici de a intra pe piaţa muncii mai conştienţi şi mai bine pregătiţi.

„Primirea internilor în organizaţie este o ocazie de a ne detaşa de rutină şi de a privi din altă perspectivă munca pe care o facem. Internii aduc idei noi şi elan proaspăt. Plăcerea şi entuziasmul cu care se implică în sarcinile primite contribuie la creşterea motivaţiei şi a satisfacţiei faţă de locul de muncă în rândul echipei.” (reprezentant organizaţie).

Despre Fundatia Danis pentru Dezvoltare Manageriala

Fundaţia Danis pentru Dezvoltare Managerială promovează şi încurajează educaţia managerială şi antreprenorială. Din 2000, fundaţia iniţiază şi derulează proiecte pentru îmbunătăţirea calităţii educaţiei manageriale şi încurajarea tinerilor antreprenori în dezvoltarea potenţialului.

Fundaţia Danis pentru Dezvoltare Managerială
Cordelia Bădescu – director executiv
B-dul Nicolae Titulescu nr. 22, ap. 2
Cluj Napoca