SUZANA DAN 'OFERTA SPECIALA' este noua expozitie gazduita de HAG

BUCURESTI - 11 septembrie 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Fundatia de arta HAG va invita miercuri, 13.09.2006, ora 19.00, la vernisajul expozitiei SUZANA DAN 'OFERTA SPECIALA'

OFERTĂ SPECIALĂ!!!

'Oferta specială te asaltează din toate părţile. Dar în ce constă specialitatea casei de astă dată?
Esti împresurat de noua posibiltiate de a imbina mobila cu tabloul. Nu cred că o să refuzi o (e)fuziune de preţiozitate cu licăr de glazură iradiată de nişte inimioare pe care de abia astepţi să te tolănesti.
Suzi nu îţi impune, nu iţi introduce cu forţa, ci în maniera unei oferte speciale imposibil de refuzat, îţi inculcă noi moduri de a îţi rearanja viaţa si cele mai preţioase momente ale ei în jurul tău prin casă, inclusiv efigiile animalelor de casă vii şi moarte aflate la loc de cinste.
Oferta specială iti lasă timp, spatiu, si loc - elementele cele mai dramuite ale vietii de zi cu zi. Uita de cataloagele cu sfaturi de decor interior si revistele de design interior care zac stivuite pe noptiera. Nu mai trebuie sa stai potopit de chinul deciziei finale, sa te iei de par cu partenerul/partenera pentru cel mai potrivit loc dintre toate. Nu ai de ce sa iti face griji cand oferta este confirmata si verificata de un cor angelic, sau cei mai pazitori ingeri dintre toti supereroii marilor orase: Superman si Batman. Asculta sfatul lor intelept si verificat in sute si mii de episoade salvatoare. Tot asa bagheta magica atinge epoletii lui tatuca Stalin, il elibereaza de vibratia negativa, si il transforma in erou bucolic iesit din culisele Bollywood-ului.
Dar Batman si Superman mai au si ghinion din cand in cand, chiar daca prefera sa fie satisfacuti cu ei insisi. Vanati parca de lupul Fenrir eliberat din lanturi candva prin vremea Amurgului Zeilor, ambii eroi masculini risca sa fie masacrati chiar cand vor sa o salveze pe Alba ca Zapada. Dar poate ca si ea e o femme fatale a anilor 30' plictisita de legamantul prenuptial facut cu Disney intru creerea spatiului familial perfect, satula sa joace pe fata buna la toate, impinge acum orice supererou prea sigur de sine in groapa comuna a celor sapte pitici plini de toane de barbati ajunsi la andropauza.

Oriunde te-ai aseza Oferta Speciala facuta de Suzi iti fura privirea gadilata de prea multe considerente si precautii nenecesare si o reconverteste in rinjetul multumit al celui care poate sa stea cu fata sau cu spatele la lucrare, sprijinit de ea, asezat pe ea si muscat acolo unde trebuie.'

text de STEFAN TIRON

Expozitia 'Oferta Speciala'poate fi vizitata de miercuri pana sambata intre orele 15-19;
Atelier HAG este un spatiu dedicat sustinerii artei contemporane.

Despre Fundatia de arta Hag

Proiect sustinut de Fundatia de Arta Hag

Marian Ivan
Str. Maria Rosetti nr.53