conferinta de presa

Constanta - 20 martie 2009

Comunicat tip General in ONG

“GRADINA TERAPEUTICA” proiect derulat de Fundaţia Estuar Filiala Constanta, in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta şi Fundatia Estuar Bucuresti, finanţat de UNIUNEA EUROPEANĂ, în cadrul Programului Phare 2006, „Suport pentru dezvoltarea serviciilor comunitare de sănatate mintală si dezinstitutionalizarea persoanelor cu probleme de sănătate mintală – Componenta B: Dezvoltarea centrelor comunitare de sănătate mintală”, urmareste crearea unui model de orientare vocationala prin imbunatatirea abilitatilor practice si a competentelor persoanelor cu probleme de sanatate mintala in vederea reorientarii lor pe piata muncii, bazat pe resursele locale care sa pastreze si sa conserve traditiile comunitatii.

Data: 24 martie 2009
GRADINA TERAPEUTICA

Pentru a afla mai multe informaţii despre desfăşurarea proiectului vă invităm la

CONFERINŢA DE PRESĂ
care va avea loc la
Fundatia Estuar Filiala Constanta
Bulevardul Mamaia nr. 174
Marti, 24 martie 2009, orele 11:00

În cadrul conferinţei se va discuta despre activităţile proiectului, vor vorbi beneficiari ai serviciilor Fundaţiei Estuar Filiala Constanta şi părinţi ai acestora despre accesul la munca a persoanelor cu probleme de sanatate mintala.

Invitaţii acestui eveniment sunt, beneficiari, reprezentanti ai finanţatorului, reprezentanţi mass media, organizaţii în domeniul social, reprezentanţi ai autoritatilor locale implicate în proiect si voluntari.

Proiectul se desfăşoară în perioada decembrie 2008 – noiembrie 2009 în Constanţa, având ca parteneri Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta şi Fundatia Estuar Bucuresti,

Pentru informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie la tel/fax: 0241 252900, e-mail: estuarct@gmail.com , persoană de contact: Iulia Buzan, Director Executiv, Estuar Filiala Constanta.

Proiect finantat de
UNIUNEA EUROPEANA
Uniunea Europeană reprezintă o entitate politică, socială şi economică compusă din 27 ţări. Statele Membre au decis împreună, pe parcursul unui proces de extindere ce a durat 50 de ani, să construiască o zonă de stabilitate, democraţie şi dezvoltare durabilă, menţinând diversitatea culturală, toleranţa şi libertăţile individuale. Uniunea Europeană îşi propune să împărtăşească realizările şi valorile sale cu ţările şi popoarele de dincolo de graniţele ei.

Despre Fundatia Estuar- Filiala Constanta

CONFERINTA DE PRESA

estuarct@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-estuar-filiala-constanta/conferinta-de-presa