Andreea Răducan dă startul celei de-a doua ediţii HOSPICE Sky Karting

BUCURESTI - 4 aprilie 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Social, Sport

Luni, 7 aprilie, de la ora 17.00, îndrăgita olimpică, Andreea Răducan, va da startul celei de-a doua ediții HOSPICE Sky Karting.

Evenimentul inedit se desfășoară în parteneriat cu Sky Karting și va alătura la start 10 echipe a câte 4 piloți proveniți din companii precum: Coca-Cola, Ernst & Young, Raiffeisen Leasing, UniCredit Consumer Financing, Servier Pharma și BGS.

Această competitie caritabilă  este organizată de fundația HOSPICE Casa Speranței cu scopul de a strânge fonduri pentru copiii și adulții cu boli incurabile îngrijiți gratuit la HOSPICE. Fiecare echipă a făcut o donație minimă de 300 euro pentru a înscrie o echipă în competiție.

Kart-urile CRG de ultimă generație, circuitul indoor unic în România și o oră de competiție intensă garantează o experiență unică! Partenerul nostru și gazda acestui eveniment este Sky Karting (www.skykarting.ro), care organizează competiții de anduranță pentru profesioniști și amatori. Adresa este Sos. Pipera Tunari nr. 2-11.

Informații despre competiție:

- 1 oră de competiție de anduranță

- 10 echipe de minim 2 și maxim 4 piloți;

- 10 minute de runde de calificare;

- Schimb de piloți la fiecare 15 minute;

- La finalul cursei de 1 oră, echipa cu cele mai multe tururi făcute va câștiga! Pilotul care a făcut cel mai rapid tur în timpul cursei va fi, de asemenea, recompensat; toți participanții vor primi o diplomă;

-  Întregul echipament de siguranță este inclus.

HOSPICE Casa Speranței este cea mai mare fundație medicală din România, asigurând gratuit, de 22 ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile în București, Brașov, Făgăraș și Zărnești, fiind desemnată ca centru de excelență pentru Europa de Sud-Est.

Puteți susține serviciile medicale gratuite pe care HOSPICE le oferă și finalizarea noului centru de îngrijire a pacienților din București printr-un SMS în valoare de 2 euro la 8843. Numărul de SMS este oferit gratuit de către Cosmote, Orange și Vodafone. Nu se percepe TVA.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-hospice/andreea-raducan-da-startul-celei-de-a-doua-editii-hospice-sky-karting