BLUES STORIES EVENING cu SirBlues Vali Racila- serata caritabila Joi, 14 decembrie 2006, la Bistro de`l Arte (P-ta Enescu nr.11 Bis) din Brasov, cu incepere de la ora 20:00

Brasov - 14 decembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Hospice „Casa Sperantei” are placerea sa va invite joi, 14 decembrie 2006, la Bistro de`l Arte (P-ta Enescu nr.11 Bis), cu incepere de la ora 20:00 sa luati parte si sa va simtiti bine si buni, frumosi la chip si-n suflet la BLUES STORIES EVENING cu SirBlues Vali Racila- serata caritabila, a treia dintr-o serie initiata in acest an, in parteneriat cu Bistro de l’Arte.

Seria de evenimente „Evenings for Hope 2006” a fost gratulata de un juriu exigent cu un trofeu pretios la Gala „Oameni pentru Oameni”-editia a 4-a din octombrie 2006,de la Crowne Plazza Bucuresti. Cum gala premiaza implicarea sociala, Hospice „Casa Sperantei” va dedica aceast trofeu si de aceea, cu atat mai mult ne simtim onorati sa va avem alaturi la episodul trei al acestui „serial” de succes!

Evenimentul va propune ca de fiecare data, pe langa itinerarul muzical de exceptie parcurs alaturi de foarte apreciatul bluesman Vali Racila si o licitatie de antichitati (sec IXX-XX) si lucrari de arta care acum, in prag de Craciun pot constitui frumoase cadouri pentru cei dragi sau de ce nu chiar pentru Dumneavoastra. Si fiindca decembrie este generoasa luna a cadourilor am pregatit pentru Dumneavoastra si o tombola.

SirBlues Vali Racila este o prezenta rara pe scenele din Capitala si nu numai. Motivul, artistul accepta cu greu invitatiile la diverse cantari, dedicandu-si majoritatea timpului ingrijirii persoanelor cu nevoi speciale. El insusi afirma: 'Sunt infectat cu trei microbi: muzica, teatrul si lucrul cu persoane cu nevoi speciale'.
Totusi, fiindca Vali este un bun si drag prieten al nostru si fiindca se apropie Craciunul, isi va lua cele cinci chitari si va sustine un regal de muzica blues- un fel de istorie exemplificata a blues-ului traditional acustic, asa cum chiar el il numeste „ Downhome Blues”.

BLUES STORIES EVENING se doreste a fi un cadou pentru cei 90 de copii cu boli incurabile cu prognostic limitat, beneficiari ai Serviciului de Ingrijire Hospice la Domiciliu. De aceea ne propunem strangerea sumei de 12000 RON, reprezentand costul pentru o luna de functionare a acestui serviciu, care asigura gratuit tratamente medicale pentru controlul durerii si al simptomelor specifice stadiilor avansate de boala, ingrijiri, consilierea familiei, suport psiho-emotional, social si spiritual. Numai in anul 2005, echipa a realizat un numar impresionant de 1232 vizite la domiciliul copiilor pacienti.

Comunitatea brasoveana are avantajul de a beneficia de serviciile de calitate exceptionala asigurate de primul hospice din tara. Ingrijirea bolnavilor, inclusiv a celor incurabili este datoria comunitatii din care ei fac parte. Brasovenii au format intotdeuna o familie care a stiut sa pretuiasca fiecare membru al ei si fiecare realizare a sa. Hospice “Casa Sperantei” apartine brasovenilor si poate exista si creste numai cu spijinul comunitatii careia ii apartine.

Sumele provenite din sponsorizari, licitatie si tombola vor fi folosite pentru acoperirea cheltuielilor de organizare si pentru atingerea scopului caritabil al evenimentului.