CONFERINTA DE PRESA: "Proiectul Dragos" aduce speranta in viata tinerilor bolnavi de cancer din Romania

BUCURESTI - 15 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Sanatate

Datorita unui grant de 200,000 de Euro din partea Fundatiei Bristol Myers Squibb , parte din programul "Bridging Cancer Care Programme" un nou serviciu de asistenta medicala denumit " Proiectul Dragos " va aduce speranta in viata tinerilor bolnavi de cancer din Romania.

HOSPICE Casa Sperantei va invita la Conferinta de presa ce va avea loc Marti, 20 Noiembrie 2012, ora 10.00, Hotel Hilton Athene Palace , Sala George Enescu. Datorita unui grant de 200,000 de Euro din partea Fundatiei Bristol Myers Squibb, parte din programul "Bridging Cancer Care Programme" un nou serviciu de asistenta medicala denumit "Proiectul Dragos" va aduce speranta in viata tinerilor bolnavi de cancer din Romania. "Proiectul Dragos" este rezultatul cooperarii dintre Hospices of Hope, fundatie din Marea Britanie, partenerului roman, HOSPICE Casa Sperantei si a altor doua mari spitale de pediatrie din Bucuresti "Marie S. Curie" si Spitalul Clinic si de Urgenta pentru copii "Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu", Institutul Oncologic din Bucuresti, Tatal lui Dragos, Dl. Ionel Chiriac, va fi prezent la conferinta de presa si va vorbi despre fiul lui Dragos Chiriac, un tanar doctor care a fost rapus de cancer in Decembrie 2011 la doar 27 de ani. Vor fi prezenti la conferinta de presa: -Dl. Graham Perolls OBE, Presedintele Fundatiei HOSPICE Casa Sperantei -Dl. Ionel Chiriac -Dna. Flore ntina Baltag, Asistent Medical Bucuresti HOSPICE Casa Sperantei Pentru confirmari de participare va rugam sa contactati: Daniel A. Bujorean, Coordonator National de PR, daniel.bujorean@hospice.ro 0733 553 402

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-hospice/conferinta-de-presa-proiectul-dragos-aduce-speranta-in-viata-tinerilor-bolnavi-de-cancer-din-romania