Helmuth Duckadam, Andreea Raducan si Geanina Varga joaca fotbal in scop caritabil pentru Hospice

BUCURESTI - 26 mai 2011

Comunicat tip General in Sport

Sâmbătă, 28 Mai 2011, începând cu ora 14.00, la Clubul de Fotbal Steaua va avea loc Cupa Hospice, cel mai mare turneu de fotbal caritabil din Romania, ajuns la a treia editie.

Competitia strange fonduri pentru Hospice Casa Speranţei, organizaţie non-profit care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii şi adulţi cu boli nevindecabile în stadii avansate şi terminale.

Celor 16 companii de top, care au intrat în competiţie, se alătura şi o echipa Steaua Bucuresti formata din angajati ai clubului si personalitati din lumea sportului precum: Helmuth Duckadam, Presedintele Steaua si legenda anului 1986, Andreea Raducan, medaliata cu aur olimpic la gimnastica, Geanina Varga, indragita prezentatoare de la stirile sportive si Andrei Duban, co-prezentator TV.

Fiecare companie care va participa la aceasta competitie a făcut o donaţie minimă in valoare de 1000 de euro asigurând astfel continuitatea serviciilor gratuite oferite în comunitate.

Mulţumim sponsorilor şi partenerilor care au ales să susţină cauza Hospice Casa Speranţei participând la această competiţie: FC  Steaua Bucureşti , BCR, Ernst & Young, Fundaţia Vodafone, Gazeta Sporturilor, Intercontinental, Porsche Bank, Procter & Gamble, Provident Financial, Raiffeisen Bank, RBS, Raiffeisen Leasing, Ambulanţa Puls Medica, Chelgate, British School Bucharest, KPMG, Apollomod, Top Lac, Isostar si Mars Romania.

Pentru informaţii suplimentare: Daniel A. Bujorean, la tel. 0733 553 402 sau e-mail: daniel.bujorean@hospice.ro; www.hospice.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-hospice/helmuth-duckadam-andreea-raducan-si-geanina-varga-joaca-fotbal-in-scop-caritabil-pentru-hospice