Olimpicii Răzvan Florea și Carmen Bunaciu au înotat împreună 13,000 metri în scop caritabil

BUCURESTI - 4 februarie 2013

Comunicat tip General in Sanatate, Social, Sport

Sâmbătă, 2 februarie la bazinul Olimpic din Izvorani 80 de participanți au înotat peste 300 de km în beneficiul HOSPICE Casa Speranței.
Înotători olimpici români, foști jucători de polo, recordmani, înotători profesioniști și amatori au participat la Ultra Swim Snagov Challenge cu scopul de a strânge fonduri pentru construirea unui spital hospice în București care va oferi servicii medicale, sociale și psiho-emoționale gratuite copiilor și adulților cu boli incurabile.

Alături de alți 80 de participanți au fost și: Carmen Bunaciu, Camelia Potec, Andrei Roșu, Dragoș Coman, Anca Pătrășcoiu, Răzvan Florea, Cezar Badită, Vlad Stoica și Ionela Cozma. Fiecare participant la competiție a încercat să strângă fonduri de la prieteni, familie și colegi “vânzând” cu minim 2  lei fiecare lungime de bazin parcursă. Astfel participanții au înotat distanțe între 1,500 de metri (30 de bazine) și 20,000 de metri (400 de bazine).

Cele mai impresionante distanțe au fost obținute de Miron Remus – 20,000 metri, Roșioară Valentin – 20,000 metri, Mihai Narcis – 10,000 metri, Florea Răzvan – 10,000 metri și Andrei Roșu -10,000 metri.

Cei 80 de participanți au reuțit să strângă deocamdată suma de 17,000 lei și vor continua să colecteze donații până Vineri, 8 februarie. Cei care doresc să-i suțină pe înotatori în această competiție caritabilă pot dona minim 2 lei pentru o lungime de bazin. Detalii și modalități de donație puteți găsi la www.hospice.ro sau www.smartatletic.ro

Mulțumim organizatorilor și partenerilor acestui eveniment: Smartatletic  și Aventuria.