Mai e o zi pana incepe Festivalul Zile si Nopti la Snagov!

Snagov - 5 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Pentru toti bucurestenii care vor sa vina la Snagov Primaria Capitalei pune gratuit la dispozitie autobuze cu plecare din Piata Presei Libere (capatul tramvaiului 41) incepand cu ora 10:00; pentru intoarcere, ultimul autobuz pleaca, vineri si sambata, ora la 23:00, iar duminica la ora 18:00.

Mai e o zi pana incepe Festivalul Zile si Nopti la Snagov!

Iata care sunt ultimele noutati:

Pentru toti bucurestenii care vor sa vina la Snagov Primaria Capitalei pune gratuit la dispozitie autobuze cu plecare din  Piata Presei Libere (capatul tramvaiului 41) incepand cu ora 10:00; pentru intoarcere, ultimul autobuz pleaca, vineri si sambata, ora la 23:00, iar duminica la ora 18:00.

Autobuzele vor circula pe doua trasee, la un interval orar de 40 de minute:

Traseu 1: Piata presei libere -  Complex CFR Astoria

 TUR: ( Piata presei libere – Gardena – Antena Radio - Padure Vladiceasca - Ciofliceni - Stadion Ghermanesti - Marasesti Ghermanesti - Mega Image - Intersectie Autostrada - Notariat Snagov - Scoala - Astoria )

 RETUR ( Astoria – Scoala  - Politia Autostrazi - Artha Parc - Primarie - Stadion Ghermanesti - Matei - Padurea Vladiceasca – Antena Radio - piata Presei Libere ) 

 Traseu 2: Piata presei libere - Centrul International de conferinte - Palatul Snagov

TUR: ( Piata presei libere – Gardena - Statuie Tancabesti - Centrul International de conferinte – Palatul Snagov )

RETUR  (Centrul International de conferinte – Palatul Snagov  - Statuie Tancabesti  - Gardena - Piata presei libere )

 

Informatii despre trasee si ce se va intampla in fiecare locatie vor fi afisate in fiecare autobuz.

 

Prima oprire: Garden Center Group – la doamna Gica – horticultor de-o viata, stie ca nimeni alta sa „creasca” plante, si ea si fiii ei. Va asteapta sa va impartaseasca din tainele gradinaritului si sa va faca un tur prin gradina ei botanica. Fiecare copil participant la cursul scurt de gradinarit va primi si ghiveciul cu planta proaspat plantata, iar toti cei care vor sa cumpere o planta, vor avea si o reducere de 30%

 

Urmatoarea oprire de pe traseul 1, la Artha  Park – pentru 3 zile paradisul copiilor: ponei, jocuri sportive, carusel si trenulet, librarie cu carti, meniuri pentru copii din gradina proprie, dar si pentru adulti si cine stie ce alte surprize v-au mai pregatit organizatorii.

 

Cea de a treia si ultima oprire: Complexul CFR Astoria va invita sa va odihniti in parcul cu copaci seculari sau sa inchiriati o bicicleta – oferita gratuit de Asociatia Green Revolution, ca sa explorati imprejurimile. Seara va invitam la concert: Bodo si Proconsul vineri, iar sambata, VH2 cu Gabriel Cotabita si colegii sai. In deschidere va invitam la The ROCK. Si tot seara, pentru cunoscatori, conferinta Fondurile europene – sa invatam din greselile trecutului pentru implementarea Stategiei Dunarii – Organizator: FDCL. Micii si berea au preturi promotionale.

 

Mai avem: Targul de produse traditionale, intreceri cicliste cu sportivi profesionisti si cu amatori. Atentie, dam premii! Meci de fotbal Old boys de la nationala Romaniei de fotbal contra echipei primarilor.

 

Traseul 2 e dedicat gurmanzilor

 

Dolce Vita va invioreaza dimineata cu putina gimnastica, pentru ca apoi sa va ofere un meniu cu Ciorba Imparateasca de peste / Saramura de peste / Gulas de vita / Pui de tara la jar;

 

Hanul Vlasiei este cea de a doua satie pentru inchiriat biciclete, pentru ca mai apoi, flamanzi de atata plimbat prin Codrii Vlasiei, sa va hraneasaca cu Bulz ca la stana si Pastrama de berbecut de ti se topeste-n gura.

 

Pentru pescarii impatimiti, celebra locatie Two Lakes – Two Brothers Tancabesti va ademeneste cu un concurs de pescuit dotat cu premii. Sambata va fi intrecere mare intre primari – se vor bate in preparate de peste pe care ei le vor gati si sotiile le vor degusta, pentru ca mai apoi sa stabileasaca un clasament. La noi notele se dau la vedere!

 

Pentru ca festivalul e al Snagovului, nu puteau sa lipseasca plimbarile cu vaporasul, plimbari cu hidrobicicletele si cu barcile si, desigur, vor fi competii cum ar fi Regata Old Boys and Girls a fostelor glorii ale canotajului romanesc, concursuri organizate ad hoc.

 

Si nu uitati, si preturile sunt de sarbatoare, mai mici cu cel putin 30%.

 

Ia uitati-va la film, daca doamna aceasta de 80 de ani poate veni cu motorul la Snagov, voi de ce nu ati veni?