Snagov - poarta de nord a Bucurestiului

Snagov - 4 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Arta & Entertainment, Media / Publicitate, Social, Turism

Joi 5 septembrie a.c. incepand cu ora 13:00 presa este invitata sa ia parte la o intalnire la sediul Primariei din Snagov (Sat Ghermanesti) pentru a i se prezenta prima initiativa din ultimii 24 de ani de promovare a localitatii Snagov Festivalul Zile si Nopti Albe la Snagov menit sa relanseze Snagovul – Poarta de nord a Bucurestiului.

Zile si nopti albe la Snagov

Zile si nopti albe la Snagov

Joi 5 septembrie a.c. incepand cu ora 13:00 presa este invitata sa ia parte la o intalnire la sediul Primariei din Snagov (Sat Ghermanesti) pentru a i se  prezenta prima initiativa din ultimii 24 de ani de promovare a localitatii Snagov Festivalul  Zile si Nopti Albe la Snagov menit sa relanseze Snagovul – Poarta de nord a Bucurestiului.

Anul acesta se implinesc 80 de ani de cand primarul general al Capitalei Dem Dobrescu lansa zona ca spatiu de agrement pentru bucuresteni. Astazi, la distanta de 80 de ani, Consiliul Local si Primaria Snagov isi propun sa redea pentru agrement  aceasta zona pentru toti locuitorii din jurul Snagovului.

Evenimentul este organizat de Primaria Snagov si Fundatia pentru Democratie, Cultura si Libertate.

Invitam toti ziaristii interesati sa cunoasca programul festivalului si sa faca impreuna cu organizatorii o vizita pe Lacul Snagov. Toti cei intresati se pot informa in legatura cu evenimentul vizitand si site-ul oficial al evenimentului www.evenimente-snagov.ro  si pe pagina de facebook Zile si nopti albe la Snagov.

Jurnalistii si doar jurnalistii care doresc sa  participe la intalnire, organizatorii va pun la dispozitie un mijloc de transport cu plecare din Piata Presei Libere, de la capul liniei tramvai 41, ora 12:30. Va rugam sa confirmati participarea datorita numarului limitat de locuri.

Pentru mai multe detalii persoana de contact: Iuliana Velniciuc 0742.103.087, e-mail: ivelnicuc@fdcl.eu.

In atasamentul video invitatia Primarului Marian Oancea.

 

 

 

 

 

Despre Fundatia pentru DemocratieCultura si Libertate

Fundatia pentru Democratie, Cultura si Libertate (FDCL) este o organizatie neguvernamentala, privata. A fost infiintata in anul 2005 la Bucuresti. Obiectivul strategic al Fundatiei il reprezinta diseminarea valorilor democratice si ale economiei de piata, valorificarea culturii in plan national si international.
FDCL are acces la portalul www.fabricadebani.ro. Prin intermediul acestui portal isi promoveaza proiectele si evenimentele inclusiv prin transmisiuni video online.
Principalele calificări educaţionale şi profesionale ale personalului fundatiei suntlegate de cultură, economie, apărare şi securitate, politica UE, mass-media si R & D. Fundatia ofera servicii in urmatoarele domenii: servicii de consultanta iin domeniile culturale, managementul crizei, PR si comunicare publică, organizarea
de traininguri, conferinţe naţionale şi internaţionale, dezbateri şi mese rotunde si de creare de platforme IT&C; organizeaza şi iniţiază programe de comunicare; creeaza programe deradio şi de televiziune.