MONEY EXPRESS si FPP lanseaza provocarea « Show Me the Business »

BUCURESTI - 25 mai 2010

Comunicat tip General in Afaceri

MONEY EXPRESS, Fundatia Post-Privatizare (FPP) si M&C Strategy Development organizeaza conferinta “Antreprenor 2010 - Show me the Business”, a doua editie a conferintei marca “Antreprenor”, realizata sub umbrela Saptamanii Europene a IMM-urilor. Evenimentul “Antreprenor 2010 - Show Me the Business” va avea loc in data de 27 mai, incepand cu ora 9, la The Ark (Calea Rahovei 196 A, zona Uranus-Rahova, Bucuresti).

Invitatul special al conferintei este britanicul Andy Lopata sau “Mr. Network”, cum a fost numit de ziarul The Sun, si „unul dintre ce mai mari strategi in domeniul networking-ului in afaceri” conform Financial Times. Co-autor al doua carti despre networking, Andy Lopata este vice-presedinte al Professional Speakers Association (UK), seful biroului din Marea Britanie al revistei americane ‘The National Networker’ si colaborator al revistei Business Matters. De asemenea, de opt ani, el conduce Business Referral Exchange, unul dintre cele mai importante grupuri de networking prin recomandare (referral-focused networking) din Marea Britanie. Andy Lopata a lucrat de-a lungul timpului cu mii companii precum NatWest Bank, Merrill Lynch, Retail Trust, Currencies Direct si Mastercard, ajutandu-le sa isi atinga potentialul maxim prin networking.

Andy Lopata va vorbi la “Antreprenor 2010 - Show Me the Business“ despre “prima regula” care trebuie respectata pentru a avea succes in afaceri: cum sa construiesti avantaje de business prin conectarea cu oameni puternici si crearea unei retele de relatii. Demonstratia urmatoarelor doua reguli ale unui business inovator si durabil – controlarea contextului si actionarea in forta – va fi facuta de Doru Lionachescu, Partener Principal Capital Partners, Florin Talpes, CEO Softwin si Cristian Nacu, Partener al Enterprise Investors, respectiv Anca Bidian, Fondator Kiwi Finance, Dragos Petrescu, CEO Trotter Prim si Ioan Vlasa, director Societatea de Microfinantare FAER. Nu in ultimul rand, demonstratia va fi deschisa de Tiberiu Moisa, Director Executiv Clienti Corporativi si IMM al Bancii Transilvania.

« Este a doua editie din seria conferintelor “Antreprenor” pe care o sustinem in cadrul Saptamanii Europene a IMM-urilor. Dorim astfel sa strangem si mai mult legatura dintre antreprenoriatul romanesc si cel european si sa promovam un alt mod de a face business – unul inovator, adaptabil la schimbari dure si bazat pe modele de reusita solide. Invitatii acestei editii vor aduce un plus de valoare foarte util in acest sens”, declara Péter Barta, Director Executiv FPP.

“Antreprenor 2010. Show Me the Business” este organizata de MONEY EXPRESS, FPP si M&C Strategy & Development si moderata de Daniel Apostol, redactor-sef al televiziunii de business The Money Channel, partener strategic al evenimentului. Conferinta este realizata cu sprijinul Cosmote, CODECS si Banca Transilvania, dar si al partenerilor Romanian Managers, EXEC-EDU si ASEBUSS, The Ark, FNTM, JCI Bucuresti, Clubul Intreprinzatorului Roman si Babylon Consult. Partenerul media al evenimentului este startups.ro.

Despre FUNDATIA POST PRIVATIZARE

Pentru informatii suplimentare si inscrieri la acest eveniment, accesati
seimm.postprivatizare.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-post-privatizare/money-express-si-fpp-lanseaza-provocarea-show-me-the-business