Seria de evenimente Online Business Forum incepe in 2010 la Cluj-Napoca

BUCURESTI - 31 martie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

FPP si Underclick.ro organizeaza editia inaugurala a Online Business Forum 2010, pe tema “Internationalizare afacerilor cu ajutorul Internetului”. Evenimentul va avea loc la Cluj-Napoca (Hotel Opera Plaza, sala de conferinte), pe 27 aprilie 2010, incepand cu ora 9:30.

Online Business Forum (www.obf.ro) este un eveniment dedicat antreprenorilor si oamenilor de afaceri din Romania care folosesc Internetul ca suport in cresterea business-ului. Fiind singurul eveniment national de amploare axat pe promovarea utilizarii instrumentelor online in afaceri, provocarea de la Cluj Napoca este data de oportunitatile si solutiile online de internationalizare a produselor si serviciilor romanesti.

Scopul este acela de a incuraja promovarea si comercializarea produselor si serviciilor IMM-urilor, si chiar a aptitudinilor antreprenorilor romani, pe piata europeana si cea internationala, totul intr-un mod cat mai practic si imediat aplicabil pe profilul companiilor lor.

« Am ales Clujul pentru a discuta despre fenomenul internationalizarii pietelor si produselor prin Internet, ca urmare a mentionarii acestuia sub titulatura “Romanian Silicon Valley”. Este primul forum in 2010 dintr-o serie de 8 evenimente printre care se mai afla Brasov, Iasi, Timisoara, Craiova, Baia Mare, Bucuresti sau Targu Mures”, declara Claudiu Gamulescu, co-organizator.

OBF – Cluj Napoca aduce speakeri importanti in domeniu, care sunt gata sa impartaseasca din secretele care i-au ajutat sa se impuna in strainatate, dar si sa atraga parteneri straini in Romania. Printre acestia : Sergiu Biris – General Manager, Trilulilu, Laurentiu Pop – Deputy Managing Director HTTPool, Bogdan Manolea – Legi Internet, Ciprian Stavar – Guerilla Marketing, Claudiu Gamulescu – General Manager Underclick.ro, Péter Barta – Director Executiv Fundatia Post Privatizare, Ciprian Cozoplean – CEO Globehosting, Lucian Mocanasu – CEO Temasoft, Filip Chereches-Tosa si Adi Stan – CEO, DWD.

Taxa de participare este de 70 RON, care poate fi achitata online, prin intermediul formularului de inregistrare sau prin virament bancar. Detaliile sunt disponibile pe site-ul evenimentului, la adresa www.obf.ro.

Online Business Forum este organizat de Fundatia Post Privatizare (FPP) si Underclick.ro, fiind o serie de conferinte si workshop-uri dedicate promovarii beneficiilor de business pe care le presupune includerea instrumentelor online in strategia de dezvoltare a intreprinderilor mici si mijlocii. Proiectul a debutat in septembrie 2009, cu doua conferinte de succes organizate la Brasov, respectiv Pitesti, continuand in luna noiembrie, la Targu Mures. Pentru 2010, ne propunem un tur de forta la nivel regional care incepe la Cluj-Napoca, urmat de Brasov (13 mai) si Iasi (15 iunie), culminand la Bucuresti in octombrie 2010. Calendarul evenimentelor si alte informatii sunt disponibile pe site-ul oficial, www.obf.ro.

Online Business Forum Cluj-Napoca beneficiaza de sprijinul urmatorilor parteneri : MSA , Clubul Intreprinzatorului Roman, Active Soft , Transilvania Software, Trilulilu, Okian, Mach Team Soft, cu sprijinul partenerilor media comunicatedepresa.ro, spixii.ro, comunicatemedia.ro, esimplu.ro, bursaasigurarilor.ro, etransporturi.ro, ziare.com, stiridebine.ro.

Despre Fundatia Post-Privatizare

Fundatia Post- Privatizare (FPP) este una dintre cele mai importante organizatii pentru antreprenoriat din Romania. Fondata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o institutie privata care promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc – cu accent deosebit pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri – prin proiectele si programele de educatie antreprenoriala, dezvoltare a mediului de afaceri si responsabilitate sociala in afaceri. Din martie 2009, FPP a fost desemnata unul din cei doi fondatori ai Fondului Roman de Contragarantare, alaturi de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

Despre Underclick.ro

Underclick.ro – este o instituţie privată şi brandul sub care acţionează mai multe companii care furnizează consultanţă în management, marketing, comunicare online, comerţ electronic şi dezvoltare durabilă a afacerilor prin Internet. În ultimii 5 ani, a rulat peste 200 de clienţi privaţi, IMM şi corporate, a atras peste 300 de oameni în programe de pregătire în afaceri online şi a organizat numeroase evenimente pentru promovarea mediului online.

Despre FUNDATIA POST PRIVATIZARE

Pentru informaţii suplimentare şi programul detaliat al conferinţei, puteţi accesa direct site-ul acesteia, la www.obf.ro sau ne puteţi contacta direct, la una dintre cele două adrese de mai jos :


Claudiu Gămulescu – Underclick.ro
claudiu.gamulescu@underclick.ro


Alina Coman – Fundatia Post-Privatizare
coman.a@postprivatizare.ro