Alteta Sa Regală Principesa Moştenitoare a României a înmânat trofeele turneului caritabil “Tennis for People”, ediţia 2012

BUCURESTI - 26 iunie 2012

Comunicat tip General in ONG

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei a organizat, in perioada 21-23 iunie, la Clubul Diplomatic Roman, cea de a doua editie a turneului caritabil " Tennis for People ". Competitia sportiva ii are drept beneficiari pe copiii Centrului Comunitar Generatii din Capitala pentru care evenimentul a reusit sa atraga suma de 10.000 de euro din donatii individuale si din sponsorizari.

Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei

Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei

  “Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile fara oameni dispusi sa ni se alature, oameni gata sa se implice si sa se daruiasca pentru a schimba in bine destinele altora” 

Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei

Open-ul caritabil “Tennis For People” s-a desfasurat sub arbitrajul Federatiei Romane de Tenis si a atras 32 de jucatori amatori din randul managerilor de top, reprezentantilor diplomatici si bloggerilor, incluzand partide de simplu si de dublu mixt.

Sambata, 23 iunie, la Clubul Diplomatic Roman, in prezenta sponsorilor, partenerilor si donatorilor individuali, Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei a oferit trofeele castigatorilor turneului “Tennis for People 2012”.

Evenimentul sportiv a avut scopul de a strange fonduri vitale pentru copiii aflati in situatii de viata dificile din cadrul Centrului Comunitar Generatii. Centrul ofera zilnic copiilor o masa calda, servicii after-school, activitati creative si sportive, consiliere psihologica si anual o tabara de vara.

 “Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile fara oameni dispusi sa ni se alature, oameni gata sa se implice si sa se daruiasca pentru a schimba in bine destinele altora”, marturiseste Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei.

Pentru al doilea an consecutiv, Ruxandra Dragomir – Presedinte al Federatiei Române de Tenis, locul 15 in top WTA in perioada in care a fost jucatoare activa, a participat la un meci demonstrativ in beneficiul copiilor Centrului Generatii.  Partenerul de joc a fost Cornel Ilie - trupa Vunk .

A face o fapta buna, a imbunatati nivelul de trai al unor semeni ai tai sau a salva o viata - aceasta este adevarata satisfactie. Multumesc Fundatiei Principesa Margareta a României pentru ca imi ofera sansa de a deveni o persoana mai buna, in fiecare zi care trece si care va urma”, spune Ruxandra Dragomir. 

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei multumeste sponsorilor si partenerilor celei de-a doua editii a turneului “Tennis for People” companiile: Nokia, Franke, Aqua Carpatica, KPMG, World Class, TNT, Intersport si Federația Romana de Tenis. Parteneri media ai evenimentului au fost publicatiile The Diplomat, Business Review si Nine o’Clock.

Mai multe informartii despre turneul "Tennis for People 2012", cat si despre proiectele Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei puteti gasi pe site-ul: wwww.fpmr.ro 

Foto credit  Daniel Angelescu

Despre Fundatia Principesa Margareta a Romaniei

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei este o organizatie neguvernamentala, apolitica si nonprofit fondata de Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei si de Majestatea Sa Regele Mihai. Fundatia dezvolta proiecte durabile in domeniul educatiei, dezvoltarii comunitatii, societatii civile si culturii, proiecte care contribuie la reinnoirea spirituala si sociala a Romaniei. Beneficiarii Fundatiei sunt copii, tineri, varstnici si familiile lor, persoane aflate in dificultate.