Sustineti Conservarea Patrimoniului Natural Din Zona Snagov: Copaci seculari si Biodiversitatea a doua Arii Naturala Protejate

Snagov - 16 mai 2013

Comunicat tip General in ONG, Social, CSR

Snagov ">FUNDATIA SNAGOV sustine CONSERVAREA COPACILOR SECULARI din padurile din nordul Bucurestiului, ZONA SNAGOV (foștii Codrii ai Vlasiei) si a BIODIVERSTATII celor DOUA ARII NATURALE PROTEJATE (lac și padure) și din zonele învecinate (pentru cele peste 200 de specii protejate și rare de fauna și flora)

Va informam despre inceperea campaniei de strangere semnaturi pentru Conservarea Patrimoniului Natural din Zona Snagov, campanie ce va continua si in perioada urmatoare.

In mai putin de o saptamana (din 12 mai) am adunat 711 semnaturi pe formularele petitiei (“paper”) si peste 150 semnaturi online (deci mai mult de 860 semnaturi in total). Ne propunem sa depasim 2000 semnaturi.

Stejar multisecular taiat in Zona Snagov

Stejar multisecular taiat in Zona Snagov

Textul petitiei poate fi vizualizat si semnat la: http://www.petitieonline.ro/petitie/11541143

Sau puteti semna formularul in 18 mai 2013 la Muzeul Satului, unde Fundatia Snagov va fi prezenta alaturi de vernisajul expozitiei de fotografie “RASARIT si aSFINTIT”, pe Aleea Calaretilor – Kiseleff nr. 28-30.

Expozitia fotografica va prezenta imagini legate de  biodiversitate , surprinse in Zona Snagov. Fundatia Snagov completeaza si sustine imaginile suprinse de fotografi cu materiale de informare-constientizare despre biodiversitatea din Zona Snagov. Va asteptam asadar cu petitii si la Muzeul Satului in 18 mai 2013, orele 19:00 – 21:00.

Urmariti evolutia si noutatile in pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/FundatiaSnagov.

 

Despre Fundatia SNAGOV

www.FundatiaSnagov.ro