Un parteneriat pentru „Părinții noștri”

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei

Pentru a veni in intampinarea problemei celor peste 450 de pensionari cu probleme speciale care au nevoie de insotitor, Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei si-a propus realizarea unei serii de parteneriate cu directiile de asistenta sociala din Bucuresti.
Primul parteneriat a fost deja incheiat, la inceputul lunii noiembrie, cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 4, prin intermediul caruia fundatia va asigura oameni calificati pentru a avea grija de batrani.
In plus, printre obiectivele vizate se afla sensibilizarea societatii civile in legatura cu problematica asistentei sociale la domiciliu acordate batranilor fara posibilitati materiale precum si identificarea de candidati care sa participe la cursurile de calificare in meseria de asistent social pentru ingrijirea batranilor la domiciliu. Aceste cursuri vor fi oferite prin intermediul DGASPC.
Mai mult de atat, prin aceste parteneriate se are in vedere si acordarea de asistenta juridica acelor batrani carora situatia materiala nu le permite fie sa se deplaseze, fie sa se adreseze unui avocat.
Campania se va derula incepand cu luna noiembrie. Cei interesati sa devina asistenti sociali, se pot adresa pentru inscrieri Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvolatarea Romaniei, la sediul din str. Serban Voda nr.221, sector 4 Bucuresti, la tel.021.335.45.05 sau la adresa de e-mail office@fudv.ro.

Biroul de Presă și Relații cu Publicul
Tel. 021.335 45 05
Tel./Fax 0762.233.114
e-mail: anca.popa.press@gmail.com

Despre FUNDATIA DAN VOICULESCU

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este o organizație non–profit, non-guvernamentală și non-politică, înființată în anul 1990 de către profesorul Dan Voiculescu. Organizația are sediul în Bucuresti, iar activitatea pe care o desfășoară are un caracter național. Fundatia Dan Voiculescu este afiliata European Council for the High Ability (http://www.echa.info/) si World Council for Gifted and Talented Children (https://world-gifted.org/).

Participare: Intrare libera