Au mai ramas cateva zile - Concert de Florii - Anca Parghel

BUCURESTI - 16 aprilie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Anca Parghel – De la folclor la jazz in seara de Florii

Anca Parghel Band si Orchestra Nationala de Folclor vor canta impreuna, intr-un spectacol de gala, la Palatul National al Copiilor, in data de 20 aprilie 2008, ora 19.00.
De la folclor la jazz, sau jazzul romanesc si radacinile sale. O abordare entuziasta, plina de farmec, intr-o seara speciala: seara de Florii.
Anca Parghel aduce cu ea, prin vocea ei minunata, bucuria fara margini de a trai, de a iubi, aduce lumea basmelor romanesti cu tinerete vesnica si viata fara de moarte. Entuziasmul cu care a Anca Parghel a imbratisat aceasta idee, naturaletea si farmecul sau in colaborarea cu Orchestra Nationala de Folclor au facut posibila materializarea acestui proiect.

Biletele pentru Concertul Extraordinar de Florii se gasesc pe www.bilete.ro, la Palatul Copiilor si in magazinele Diverta din Mall Plazza, Mall Vitan, Unirea si Scala.
Pret 50 lei – intrare generala.

Despre Fundatia Valente Umane

Un proiect important al Fundaţiei Valenţe Umane este Orchestra Naţională de Folclor, expresie profesionistă a doinelor şi horelor ce stau de veacuri la temelia templului sonor al acestui neam. Fundaţia urmăreşte, prin dezvoltarea acestui proiect, revitalizarea, revigorarea muzicii autentice şi promovarea valorilor perene ale folclorului nostru în marea cultură europeană.
Departamentul Comunicare si Relatii Publice
Ioan Neagu 0729 656968

ioan.neagu@valenteumane.ro