EMA rupe granita Romaniei ...

Baia Mare - 16 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

EMA - International

EMA rupe granita Romaniei ...

In data de 11.11.2008 , fundatia E.M.A. s-a aflat in Belgia pentru a participa la prima manifestare internationala cu scop de sustinere a activitatilor sale.

'Intr-o luna friguroasa de noiembrie, un grup de belgieni inimosi a organizat , cu multa caldura in suflete, o surpriza emotionanta pentru Fundatia E.M.A.

Doi dintre turistii care, in urma cu 5 luni, au fost izolati de viitura pe Valea Vaserului, impreuna cu alti belgieni entuziasti din Ledeberg – Gent , au organizat o petrecere de caritate pentru a sustine organizatia noastra. La actiune au participat peste 150 de belgieni din toate regiunile Belgiei cat si 7 membri ai Fundatiei E.M.A.

Au fost momente emotionante pentru noi si ne-am bucurat de ospitalitatea si amabilitatea multor oameni care, desi multi dintre ei abia atunci auzeau prima oara despre noi, ne-au sustinut si au acordat un vot de incredere actiunilor noastre. Ne-am bucurat totodata si de prezenta unor mai vechi prieteni belgieni pe care ii cunoscusem cu ocazia altor actiuni si care nu au ezitat sa vina din alte colturi ale Belgiei pentru a ne sustine. Am ramas cu multe amintiri placute, cu multi prieteni si mai ales cu un sentiment cald ca oameni, chiar si de la distante mai mari de 2000 km, pot lucra impreuna si se pot sustine reciproc pentrua a aduce o schimbare cat de mica in bine, pentru semenii lor. '

autor: dr. Lidia Baciu

Despre Fundatia

ONG, cu specific de interventii de salvare/recuperare in conditii extreme
Fundatia EMA
Str.oituz 6A/2, Baia Mare, Maramures
ema@fundatiaema.ro