Relansare site funerare ieftine

BUCURESTI - 9 iulie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Logistica/Transport

S-a lansat noul design al site-ului funerare-ieftine.ro. Serviciile de calitate fac diferența, indiferent de domeniu. Societatea One Marck International vine în sprijinul clienților oferindu-le o versiune updatată a site-ului www.funerare-ieftine.ro , astfel încât să satisfacă toate cerințele și exigențele acestora.

Prin intermediul noii versiuni sl site-ului de servicii funebre, clienții vor avea posibilitatea să opteze mult mai ușor, direct din homepage, pentru unul dintre cele șase pachete funerare disponibile: Funerar Royal Standard cu talonul de pensie, Standard Satin, Mediu Perla, Premium Briliant, Spital Chihlimbar, Incinerare Cristal.

Odată cu noua față a site-ului s-au lansat și alte două secțiuni în homepage: Repatriere Decedați și Cosmetică Decedați. În cazul repatrierii decedaților, firma se angajează să asigure transportul defuncților din țări precum: Austria, Belgia, Italia, Olanda, Turcia, Marea Britanie, Franța, Spania, Germania și Statele Unite ale Americii, colaborând în acest sens cu firme de pompe funebre din toată lumea, dar și cu companii aeriene care intermediază transportul.

În privința secțiunii Cosmetică Decedați, nou implementată pe site, se poate accesa oferta de îngrijire, machiaj și stilizare atât pentru femei, cât și pentru bărbați, fiind disponibile două pachete: Standard și Premium.

Mai multă interacțiune cu clienții
Datorită noii secțiuni de Întrebări și Răspunsuri din cadrul opțiunii Contact (din homepage), clienții au posibilitatea să comunice direct cu reprezentanții firmei. Dacă sunt întrebări legate de produsele disponibile, de prețurile serviciilor furnizate sau alte detalii legate de activitate și de oferte, clienții le pot adresa direct în această secțiune.

Un reprezentant al firmei este disponibil pentru a răspunde tuturor nelămuririlor. În plus, se pot solicita informații și la numărul de telefon 0733.863.727, disponibil și pe whatsapp, dar și la adresa de e-mail: funerarerainbow@yahoo.ro.

Casa Funerare Ieftine activează de peste 11 ani pe piața de profil. Asigură servicii funerare complete, transport funerar, dar si toate produsele necesare desfășurării procesului de înmormântare: sicrie, cruci, coroane, jerbe, batiste, prosoape, lumânări etc. Ofertele puse la dispoziție de One Marck International sunt adaptate mai multor nevoi și cerințe, astfel încât fiecare persoană să poată alege ceea ce își dorește, în funcție de caz și de buget.

Transportul persoanelor decedate este atât intern, cât și internațional și este realizat cu autoturisme frigorifice echipate corespunzător, atât pentru preluarea de la spital, cât și pentru recuperarea persoanelor decedate la domiciliu.

Firma este disponibilă 24/24 pentru clienții săi pe care îi asigură de calitatea serviciilor și de profesionalismul echipei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/funerare-ieftine2/relansare-site-funerare-ieftine