Fusion Grup oferă spre închiriere 48 de panouri publicitare tip unipol

BUCURESTI - 28 februarie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Compania de producţie publicitară Fusion Grup oferă spre închiriere 48 de panouri publicitare tip unipol de 10 × 4 m.

Compania de producţie publicitară Fusion Grup oferă spre închiriere 48 de panouri publicitare tip unipol de 10 × 4 m, localizate în zone de maximă vizibilitate şi pe marginea unor artere rutiere intens circulate. La adresa http://www.fusiongrup.ro/noutati_promotii.php sunt prezentate panourile, precum şi locaţia aferentă acestora.
Pe lângă acestea, Fusion Grup oferă spre închiriere şi un panou tip unipol de 14 x 4 m, situat pe 'Austostrada Soarelui' (A2).
Atât decorarea, cât şi mentenanţa sau monitorizarea sunt asigurate de compania noastră. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi!
Despre Fusion Grup SRL

Compania de producţie publicitară FUSION GRUP pune la dispoziţia clienţilor o gamă extrem de diversificată de produse şi servicii – realizate la un înalt nivel profesional şi calitativ – având principal scop promovarea cu succes a firmei dumneavoastră prin intermediul celor mai originale şi competitive soluţii!

Pornind de la produsele de mici dimensiuni până la printurile stradale, de la tipizate şi cataloage până la postere şi casete luminoase – toate vă sunt oferite de noi pentru a face cunoscut lumii întregi “mesajul” pe care firma dumneavoastră doreşte să-l transmită! Experienţa a arătat că prin ideile publicitare ale echipei FUSION GRUP comunicarea se face mai uşor!

FUSION GRUP este echipa de specialişti care îmbină, poziţionează, transformă cele patru “ingrediente” ale comunicării de succes în secolului XXI – cuvintele, culorile, imaginile şi sunetele – realizând în acest mod un produs publicitar competitiv şi calitativ ce vă poate propulsa compania pe piaţa internă sau internaţională de profil. Nu ezitaţi în a ne contacta! Portofoliul este cartea noastră de vizită!
Fusion Grup SRL - Bucuresti • Tel./Fax: 021-313.09.58 • E-mail: office@fusiongrup.ro
office@fusiongrup.ro