Future Shoprts


Descrierea companiei Future Shoprts

Future Shorts este adus în Romania de Asociatia ORICUM şi Feeder.ro, în parteneriat cu Vodafone România.

ORICUM este o organizaţie tânără care are încredere în potenţialul creativ al românilor. Prin iniţiativele pe care şi le-a asumat în domeniul industrilor creative, şi-a propus să facă din România centrul regional al creativităţii şi inovaţiei. În prezent, proiectele principale pe care ORICUM le desfăşoară sunt, alături de Future Shorts, Filter Design Festival - cea mai importantă manifestare organizată a designului în Romania şi MentorshipNet - un cadru de interacțiune între învățăcei (mentee) şi profesioniști (mentori) din diverse domenii de interes.

Feeder este 'agenţia de ştiri a naţiunii alternative', un site construit pe platforma de blog ce publică, de mai bine de 4 ani, ştiri şi articole din zona urbană, evenimente alternative, sporturi extreme, muzică electronică, publicitate, design, tehnologie, internet etc. Din decembrie 2007 oferă vizitatorilor site-ului şi o reţea de socializare proprie (feederro.ning.com), care are, în acest moment, peste 800 de membri.

Vodafone România, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.649.709 de clienti, la 31 decembrie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. La 31 decembrie 2008, Vodafone avea 289 milioane de clienti in intreaga lume.

Comunicate Future Shoprts :

Vezi toate comunicatele companiei Future Shoprts.