Festivalul de scurt metraje FUTURE SHORTS

Locul desfasurarii: Teatrul National din Bucuresti

Organizator: Asociatia Oricum

O noua infuzie de scurt metraje, premiate la BAFTA, Golden Palm şi Sundance vor fi proiectate în cadrul festivalului de filme scurte FUTURE SHORTS, sâmbătă de la 20.00, la Galeriile ArtExpo de la TNB.

După proiecţii, filmul şi muzica bună se reunesc la un afterparty pe ritmuri electro, dub şi jazz-rock cu Electric Brother.

Biletele se cumpără direct la intrarea în sala. Preţul unui bilet este de 20 RON şi oferă acces la programul întregii seri - proiecţie si after-party.

alina@futureshorts.ro

Despre FUTURE SHOPRTS

Future Shorts este adus în Romania de Asociatia ORICUM şi Feeder.ro, în parteneriat cu Vodafone România.

ORICUM este o organizaţie tânără care are încredere în potenţialul creativ al românilor. Prin iniţiativele pe care şi le-a asumat în domeniul industrilor creative, şi-a propus să facă din România centrul regional al creativităţii şi inovaţiei. În prezent, proiectele principale pe care ORICUM le desfăşoară sunt, alături de Future Shorts, Filter Design Festival - cea mai importantă manifestare organizată a designului în Romania şi MentorshipNet - un cadru de interacțiune între învățăcei (mentee) şi profesioniști (mentori) din diverse domenii de interes.

Feeder este 'agenţia de ştiri a naţiunii alternative', un site construit pe platforma de blog ce publică, de mai bine de 4 ani, ştiri şi articole din zona urbană, evenimente alternative, sporturi extreme, muzică electronică, publicitate, design, tehnologie, internet etc. Din decembrie 2007 oferă vizitatorilor site-ului şi o reţea de socializare proprie (feederro.ning.com), care are, în acest moment, peste 800 de membri.

Vodafone România, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.649.709 de clienti, la 31 decembrie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. La 31 decembrie 2008, Vodafone avea 289 milioane de clienti in intreaga lume.

Participare: Intrare libera