Catena a deschis o noua farmacie in Constanta

Constanta - 22 august 2018

Comunicat tip General in Farmaceutic

Catena a deschis o noua farmacie in Constanta, amplasata in Str. Mircea cel Batran, nr. 148, parter, Bl. MD10, Constanta, Jud Constanta, avand o echipa de profesionisti gata sa deserveasca, la cele mai inalte standarde, pacientii din Constanta si din zona limitrofa. Pacientii pot gasi in noua farmacie Catena produsele de care au nevoie, la preturi mici sau compensate, dar si sfaturi profesioniste despre prevenirea diverselor afectiuni si mentinerea starii de sanatate si a frumusetii.

foto

Infiintata in 1999, din 30 de farmacii, Catena este in prezent liderul pietei farmaceutice de profil , cu peste 700 de unitati la nivel national si un numar de peste 5.200 de angajati, devenind unul dintre cele mai cunoscute si apreciate branduri romanesti.

In ultimii ani, „Farmacia Inimii Catena” a primit mai multe premii si distinctii din partea unor prestigioase institutii de profil, din care amintim: Best Buy Award – Distinctie pentru farmacia cu cel mai bun raport calitate-pret din Romania, pentru 3 editii la rand – in 2013-2014, 2015-2016 și 2017-2018; Trusted Brands – premiul pentru „Brandul de farmacii in care romanii au cea mai mare incredere”, pentru 2 ani la rand – 2014 si 2015; Superbrands – in 2013, 2015 si 2017; Qudal - Lantul de farmacii nr. 1 din punct de vedere al calitatii produselor si serviciilor din Romania, in 2014/2015, 2016/2017 si 2018/2019; premiul Customers’ Friend (Prietenul Cumparatorilor), oferit de ICERTIAS (Asociatia Internationala de Certificare, cu sediul la Zurich, Elvetia), avand drept logo sloganul „Pentru ca ne pasa de tine”, ca semn al respectului Catena fata de pacientii sai; True Leaders – din partea ICAP Romania (pentru 2016); Premiul de Excelenta in Relatiile cu Clientii – Locul I la categoria Farmacii (2015); Premiul BIZ – Top 100 cele mai puternice branduri din Romania (2014-2017), Premiul Capital – Cele mai puternice companii din mediul de afaceri romanesc (2014); Premiul Forbes - Brands For Kids (2015, 2016, 2017).

Catena ofera raspunsuri prompte la nevoile publicului, preturi bune, servicii si sfaturi profesioniste si o gama larga de produse, pe langa ample actiuni de preventie si de informare a populatiei.

Echipa Catena

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/galenus1/catena-a-deschis-o-noua-farmacie-in-constanta